reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
U mnie zgaga po niczym :-/ przynajmniej nie mam pomysłu

Na szczęście w nocy to tylko siku budzi :p

Jezyk u mnie to samo... Też musiałam pierścionki zdjąć :-/

STOKROTKA dzielnie się trzymasz w dwupaku ;-)

ALECTA dobry plan :-D

Ja poproszę 24.01 :-D

Jeżyk o to to dokładnie :-D

Ja z jednej strony chciałabym 26.01 i zrobić sobie prezent na urodziny, ale z drugiej strony nie wytrzymam tak długo i chyba bym zwariowała :p

No mi się nie spieszy jakoś specjalnie :p pewnie za tydzień dwa zacznę bardziej marudzić :-D jeszcze mam sporo zakupów przed sobą no i ja mam termin na 30 więc niech sobie mała tam posiedzi jeszcze ;-)

Ja tez chce 1.01 ale jeśli chodzi o mnie to mogę jeszcze w tym roku:) mala donoszona i gotowa wiec tym się nie martwie.

Dziś w końcu troszkę odpoczelam, aczkolwiek wypralam firany z całego domu i zawiesiłam je to mam spokój znów na kilka tygodni.

femme, ja mam termin na 21 i juz bym chciała finał. Byleby w styczniu :) Także w Sylwestra o 23 mogę jechać na porodówke. Urodzić w 2015 :p

reklama
Któraś ma termin na 15.01? W rmf jest akcja z okazji urodzin stacji, można dostać jakąś wyprawkę. Wystarczy urodzić w terminie :-D :-D

Do góry