reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja mam termin 14/15 ale nie liczę na to. Raczej myślę, że młoda zdecyduje się na wcześniejszy termin.
Kurcze, młody ma ropny palec u nogi i przy próbie pozbycia się tego świństwa wył jakby był zarzynany. Myślałam, że mi policja na głowę wleci...mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza. Muszę pomoczyć mu palec w wodzie z mydłem...ciężki wieczór.

gorzej z facetami, choc Ci częściej umieją zachować zimną krew....

Oj u nas zdecydowanie... Ja mimo, że jestem kobietą i instynkt mieć powinnam, to czasem staję jak wryta i nie wiem, co robić, a mąż mnie "wali przez łeb" i otrzeźwia swoim zdecydowanym działaniem :-D

Zaczęło mnie kłuć w kroku od wczoraj... jakie to nie przyjemne.

Mnie od kilku dni tak kłuje, masakra :-D

Któraś ma termin na 15.01? W rmf jest akcja z okazji urodzin stacji, można dostać jakąś wyprawkę. Wystarczy urodzić w terminie :-D :-D

Ooo, może sobie wyceluję :-D

Ja termin mam na 27 stycznia, ale "donoszona" ciąża od 6 stycznia.
Z jednej strony mogłabym i tego 6go rodzić, ale z drugiej strony boję się, że Młody będzie za mały i mnie w szpitalu przetrzymają :-:)-:)-(

No i ja nadal pierścionki na środkowych palcach, z serdecznych spadają :sorry2:
Siku na szczęście w nocy nie wstaję, TFUT TFU TFU!!!

Do mnie też już sąsiadka mówiła abym 15 rodziła. Termin mam na 17 ale, że cc to pewnie szybciej. Jutro jadę do gina a potem do szpitala umówić termin cc.
Nie wiem jak i Was ale u mnie mały wciska się na siłę pod żebra, jakby go dół parzył.

Alecta plany masz bardzo skonkretyzowane :)))

AZA ja na szczęście na wciskanie się w zebra nie mogę narzekać, za to na uczucie jak bym miała głowę malej centralnie między nogami to owszem....ja każdej nocy albo dnia jak czuje coś innego niż zwykle jakiś bol czy coś to mam nadzieje, ze właśnie zaczynam rodzic....a tu psikus pocieszam się ze to jeszcze chwilka:)

reklama
Dagi te moje dziewczyny maja mnie w powazaniu wielkim:-) Ja jestem wpisana ponoc na 3.01 w grafiku:-) no chyba ze zaczne wczesniej:-) ale moja macica jeszcze chyba nie wie co znaczy skurcz:-)

Alecta podoba mi sie Twoj plan:-) !

Do góry