reklama
No właśnie ja też się zastanawiam czy można opiekę bo się podpisuje, że nie ma kto z dzieckiem zostać a przecież Zus wie, że się jest na macierzyńskim a nie w pracy.
Filipiamama też bym się wkurzyła... Powiedz, Ty masz mieć cc z jakiś powodów konkretnych bo ja już mam sklerozę.
Doggi życzę lepszego samopoczucia.
Agulqa tylko niech Ci po lampach dadzą skierowanie do okulisty. Chyba, że juz tego nie praktykują. Co do popękanych brodawek to o szałwi nie wiedziałam. Na mnie działał tylko Bephanten
Bada my też myśleliśmy oo Hobbicie ale w sumie chyba poczekam do stycznia i pójdziemy na Exodus. Chyba, że do tej pory urodzę to będzie gorzej z wyjściem ))
Filipiamama też bym się wkurzyła... Powiedz, Ty masz mieć cc z jakiś powodów konkretnych bo ja już mam sklerozę.
Doggi życzę lepszego samopoczucia.
Agulqa tylko niech Ci po lampach dadzą skierowanie do okulisty. Chyba, że juz tego nie praktykują. Co do popękanych brodawek to o szałwi nie wiedziałam. Na mnie działał tylko Bephanten
Bada my też myśleliśmy oo Hobbicie ale w sumie chyba poczekam do stycznia i pójdziemy na Exodus. Chyba, że do tej pory urodzę to będzie gorzej z wyjściem ))
MommyTigger
Fanka BB :)
Też się dzisiaj nie czuję dobrze.... Jakaś taka jestem.... I do tego doła załapałam, się poryczałam, że okropnie wyglądam i że jeszcze gorzej po porodzie będzie... Idę dzisiaj szybciej spać... :-(
LayDeek u mnie też dzisiaj masakra ze zgagą.
Jeszcze dobiłam się pikantną kanapką zbojnicką z mc.
W Rzeszowie w mc też pełno ludzi dzisiaj, ale się w sumie nie dziwie, bo ile można tego świątecznego żarcia, a jak trzeba odgrzewać już któryś raz to już w ogóle się odechciewa
Jeżyk, a Tobie chodzi o opiekę jako z pracy, a nie w formie L4.
Notowania faktycznie należą się 2 dniowy roku, ale tylko jednemu z rodziców czyli jak Ł weźmie to Ty już nie wykorzystasz u siebie.
McPearl ja z jednej strony chciałabym już urodzić, ale z drugiej do stycznia już kilka dni zostało więc młoda może jeszcze posiedzieć te kilka dni.
Zobaczymy co gin powie na kontroli.
Trochę martwi mnie to, że Lila faktycznie coś mniej się rusza ostatnio, ale też tłumaczę sobie, że ma coraz mniej miejsca.
No, ale skoro gin kazał teraz większą uwagę na ruchy zwracać to to robie i powiem mu jak jest.
Jeszcze dobiłam się pikantną kanapką zbojnicką z mc.
W Rzeszowie w mc też pełno ludzi dzisiaj, ale się w sumie nie dziwie, bo ile można tego świątecznego żarcia, a jak trzeba odgrzewać już któryś raz to już w ogóle się odechciewa
Jeżyk, a Tobie chodzi o opiekę jako z pracy, a nie w formie L4.
Notowania faktycznie należą się 2 dniowy roku, ale tylko jednemu z rodziców czyli jak Ł weźmie to Ty już nie wykorzystasz u siebie.
McPearl ja z jednej strony chciałabym już urodzić, ale z drugiej do stycznia już kilka dni zostało więc młoda może jeszcze posiedzieć te kilka dni.
Zobaczymy co gin powie na kontroli.
Trochę martwi mnie to, że Lila faktycznie coś mniej się rusza ostatnio, ale też tłumaczę sobie, że ma coraz mniej miejsca.
No, ale skoro gin kazał teraz większą uwagę na ruchy zwracać to to robie i powiem mu jak jest.
Dagi widze ze plan mialysmy podobny. Ja mialam caly Mount Everest prasowania ale sie dzisiaj zawzielam.
Filipiamama tylko niepotrzebnie wam du.pe zawracali tym szpitalem :/ pewnie, lepiej w domu byc skoro nic sie nie dzieje.
Agulqa_b u mnie po cc maz dostal 2 tyg opieki na mnie ale nie wiem jak jest po sn. Zapytajcie sie w szpitalu lekarza jakiegos, powinni wiedziec. Fajnie ze mieliscie pomocnikow
LayDeek właśnie ogladalam ten film przy prasowaniu
Filipiamama tylko niepotrzebnie wam du.pe zawracali tym szpitalem :/ pewnie, lepiej w domu byc skoro nic sie nie dzieje.
Agulqa_b u mnie po cc maz dostal 2 tyg opieki na mnie ale nie wiem jak jest po sn. Zapytajcie sie w szpitalu lekarza jakiegos, powinni wiedziec. Fajnie ze mieliscie pomocnikow
LayDeek właśnie ogladalam ten film przy prasowaniu
bada m.
Film rzeczywiście dobry
U mnie tz. u Gniewka nie ma czegoś takiego jak mniej miejsca , "napierdziela "po brzucholu matki aż skacze,aż się boję że taki charakterny będzie po urodzeniu a chciałam choć jedno dziecko mieć spokojne,ale raczej nie uda się,o nie
Dobranoc idę do kąpieli i do łóżeczka z książką
U mnie tz. u Gniewka nie ma czegoś takiego jak mniej miejsca , "napierdziela "po brzucholu matki aż skacze,aż się boję że taki charakterny będzie po urodzeniu a chciałam choć jedno dziecko mieć spokojne,ale raczej nie uda się,o nie
Dobranoc idę do kąpieli i do łóżeczka z książką
agulqa_b
Bada licze na to ze tez schudne ;-)
Aza zapytam o tego okuliste
Mi szlwia obecmie mega pomaga
No i prusznuc 2 razy dziennie min i masuje te piersi jak nie wiem
A to dlatego ze sa wieeeeelkie i pokarmu tyle ze mlody jak je to az sie dlawi
Alecta pilnuj ruchow
U mnie byl jeszcze ten proboem ze robson sie owiniety pepowina urodzil
I to wszyatko razem sie skumulowalo
Gosiane wlasnie pytalismy
I kazdy gin mowi ze mamy isc do tego co mi ciaze prowadzil
Moj synek dzisiaj znow nie dal pospac ;-)
Chociaz ł twierdzi ze o 2 bylo cycowanie i pieluchowanie
Ja tam nie pamietam
Za to od 4nie spie
Najpierw kupa, potem cycek, jak go dalam na lampe to plakal jakies 20min
Okazalo sie ze znow kupa
Pozniej badania, ciekawe jaka dzis bedxie bilirubina
Wczoraj mial 17,5. Wazy 2450g dzisiaj
No i po badaniach znowu cycek, a teraz jak zasnal to zaczeli sprzatac sale
I ogolnie halas sie zrobil na korytarzu
Aza zapytam o tego okuliste
Mi szlwia obecmie mega pomaga
No i prusznuc 2 razy dziennie min i masuje te piersi jak nie wiem
A to dlatego ze sa wieeeeelkie i pokarmu tyle ze mlody jak je to az sie dlawi
Alecta pilnuj ruchow
U mnie byl jeszcze ten proboem ze robson sie owiniety pepowina urodzil
I to wszyatko razem sie skumulowalo
Gosiane wlasnie pytalismy
I kazdy gin mowi ze mamy isc do tego co mi ciaze prowadzil
Moj synek dzisiaj znow nie dal pospac ;-)
Chociaz ł twierdzi ze o 2 bylo cycowanie i pieluchowanie
Ja tam nie pamietam
Za to od 4nie spie
Najpierw kupa, potem cycek, jak go dalam na lampe to plakal jakies 20min
Okazalo sie ze znow kupa
Pozniej badania, ciekawe jaka dzis bedxie bilirubina
Wczoraj mial 17,5. Wazy 2450g dzisiaj
No i po badaniach znowu cycek, a teraz jak zasnal to zaczeli sprzatac sale
I ogolnie halas sie zrobil na korytarzu
Ja też obudziłam się na sikanie i spać nie mogę. Jeszcze zrobiłam się głodna i pić mi się zachciało. Poszłam do kuchni i oczywiście nie obyło się bez pytań teściowej czemu nie śpię. Cały czas męczy mnie pytaniami: ale kto, ale co? Nawet jak coś mowie do męża to zaraz radary i tysiąc pytań. Dobrze, że jeszcze dziś i jutro jedzie bo normalnie bym oszalała ))
Agulqa fajnie, że masz tak dużo pokarmu, ja musiałam wspomagać się herbatkami. Powiedz, pod te lampy to co jaki czas musisz wozić?
Agulqa fajnie, że masz tak dużo pokarmu, ja musiałam wspomagać się herbatkami. Powiedz, pod te lampy to co jaki czas musisz wozić?
reklama
agulqa_b
Aza maly jest u mnie w pokoju i lezy ciagle na tej lampie
Ja wyciagam go tylko na karmienie i zmiane pieluchy
Ja wyciagam go tylko na karmienie i zmiane pieluchy