reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini dlatego właśnie przebrała to całe zalegające pranie i co się okazało ze większość to ręczniki, których nie prasuje, bo je dodatkowo płacze w zmiękczacze, skarpetki (te zezarte przez pralkę;) i bielizna. Wiec zostało raptem parę koszulek, poszewki i dwa obrusy:) dam radę. Ogólnie rzeczy Zosia prasowalam jak tylko wyschnely, ale teraz nie mialam weny.

W ogóle gdzie jest Doggi? Czy ktoś coś wie?

Agulaq_b widzisz jak fajnie, zrobione wszystko jak miało być, wrócicie do domu na gotowe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już zaczynam porządki poświąteczne,jutro powinnam skończyć.Laydeek w porządnych pizzeriach na telefon można płacić kartą.ja mam całą lodówke jedzenia,nie wiem za co si€ zabrać.chyba na frytki si€ skusz€.

Ja jakoś nie mam ochoty na pizzę. I dziwiłam się jak dzisiaj zobaczyłam ile ludzi w Macu. Przecież po świętach tyle jedzenia zostaje :-)

Oglądajcie film na TVP1 o 20.25 Służące :-)

Ostatnia edycja:
Dagi no tylko ja uwielbiam miec wszysyko po swojemu i wieszak w lewo o 2cm umie mnie wkur,wic :p
Ale przezyje chyba w razie w :p

Susel jedz poki mozesz :-D
Ja teraz chude miesko, chlebek z wedlinka, biale serki itp :-D

Ale nam Robson serenade odegral :-D
Hoho jakie pluca :-D

my też dzisiaj domowe frytki na obiad mieliśmy ;-) ile można świętować :-D
2 pralki wyprane i wysuszone,w większości pochowane ,troszke zostało do wyprasowania,ale to jutro przy okazji jakiegoś filmu ;-)

agulqa moja szwagierka 3 miesiące po porodzie na diecie "cyckowej" schudła tak,że nigdy taka szczupła nie była :-p

Lay właśnie myślę o tym filmie,zresztą słaby wybór jest

a Doggi pisała na zamknietym,że okropnie się czuje i jej nie będzie

Aaa to ja nie wiem, bo nie mam dostępu do nie których tematów.

Ja właśnie ogarnęłam sypialnie!!! Jestem bohaterem we własnym domu!! Tylko ciekawe czy T zauważy.

Służące zaj.ebisty film. Nagram sobie go bo mam zamiar jeszcze się wymoczyc!!!!

Jestem wyrąbana. Jest już na szczęście po imprezie młodego, tort taki sobie. Strasznie słodki. A ja właśnie leżakuje w wannie i modlę się by młoda wytrzymała jeszcze te kilka dni. Bratowa bardzo dużo mi pomogła wiec miałam o wiele mniej pracy. Niestety zostało dużo jedzenia i nie ma co z tym zrobić

Ja już mam posprzątane po świętach... Choinikę tylko złożyć trzeba ale to po kolędzie-mam nadzieję, że szybko będzie. Jutro małż sie dowie czy już będą zapowiadać....

Zostały mi tylko ciasta i troche mięsa, to co do jutra nie będzie zjedzone to wywalam już...

Też nie mam dostępu do zamkniętych tematów, a co jest Doggi?

Służące oglądałam kilka razy już, świetny film! My teraz millerów oglądamy, ja tak jednym okiem rzucam w sumie bo jeszcze nie usiadłam z tyłkiem.... Dobra komedia.

Doggi ma straszne skurcze i bardzo uciążliwe bóle krzyżowe, ogólnie źle się czuje i nie ma siły się odzywać :(

My też dziś wszystko posprzatalismy, tzn.mąż to zrobił i chlopcy, ja tylko naczynia po śniadaniu umylam :p niestety dobre się skończyło i dziś pojechał na nocke, chociaż i tak wolę jak ma nocki.

Agulqa- dwie opieki w roku nalezą się z pracy Tobie lub mężowi. Jeśli Ty się zrzekasz i nie będziesz ich wykorzystywać to robi to ojciec dziecka i nie ma znaczenia czy jesteś na macierzynskim czy nie.

reklama
Jak dobrze, że ja nie mam sprzątania za dużo no i żadnego jedzenia świątecznego :)

Biedna Doggi.. Niech odpoczywa.

Ja też dzisiaj się jakoś kiepsko czuję, taka jakaś pełna.. Boli mnie brzuch pod piersiami cały. Wkurzające to jest.

Ostatnia edycja:
Do góry