reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja też do 9.
Myślałam ze przez zgagę sie porzygam wieczorem. Ale usnęłam nawet nie wiem kiedy.
Mała dla odmiany dzisiaj szaleje w brzuchu. Ze skrajności w skrajnośc. Jednego dnia spokojna, że zaczynam sie martwić, a drugiego jak dzis.

Życzę laski miłej niedzieli. Bez większych dolegliwości!

reklama
Udanej niedzieli :happy2: my pospaliśmy do 10 a P śpi dalej,trochę mam wyrzuty,że tak długo,ale z drugiej strony za 4 dni będę już w szpitalu i się skończy spanie

Alecta mi też ciągle duszno,ale już ze 2 tygodnie szczególnie wieczorem
Z tego nic nie robienia wieczorem spać nie mogę,wczoraj do 2 czytałam a do tego nie mam pomysłu na obiad :-p

Aza nie dzięki :p
Moja teściowa jest taka, że dużo pomaga i czasem to aż mi glupio było jak ciagle ktoś naczynia mi myl, a ja siedziałam.
A jak ja sie wzięłam to od razu, że po co, bo mogłabym troche posiedzieć (tak jakbym wczesniej nie siedziała heh).

Nulini ja wczoraj chyba z 5 Rennie zjadłam i dopiero mogłam normalnie spać.

No goście już pojechali i aż dziwnie cicho jest w domu.

Aza ta Twoja teściowa to jest wyjątkowa ,moja to przychodzi raz na tydzień,dwa i na 2 godziny :-p chyba że były ferie lub wakacje to przychodziła codziennie pilnować dzieci,ale mnie w tedy nie było

Ja pospalam do 9, ale też pół nocy się meczylam żeby w ogóle usnąć. Duszno bez przerwy, na wieczór, za to rano zimno i tak bez przerwy.

Bada- śpij ile wlezie. Ja też śpię i nie mam wyrzutów sumienia :p

Aza- czyli jeszcze dziś i spokój z teściową. Ja i tak Cię podziwiam i mimo że lubię swoją i nawet bardzo to nie znioslabym kogoś w domu dłużej niż dzień.

Alecta nie mialam w pokoju
Po prostu tutaj tak jest ze jak mama nie po cc itp to wszystko co moga robia w pokoju
Kroplowke tez mial u nas w pokoju ciagle i do karmienia przysuwalam tylko stojak i ciagle leciala

Aza 300zl za caly pobyt
Czyli my mielismy wyjsc w pt planowo a mimo to ze zostajemy najkrocej do jutra to i tak 300zl

My niestety w szpitalu goraco
Maly pod ta lampa w samym kocyku wiec nie ma okazji nawet by wywietrzyc
Jak mie mial kroplowki to szlismy na spacer na korytarz i sie wietrzylo a teraz nawet nie ma jak

Milo mi ze nie tylko mnie wkurza momentami moja tesciowa :-D

Ja tez wstalam kolo 9, noc miałam koszmarna. Najpierw wieczorem meczyly mnie te bóle krzyzowe, wzielam kapiel i przeszło, ale w nocy jak wstalam na siku to tak strasznie bolały mnie plecy, że chyba godzinę chodziłam i w końcu rozchodzilam ten ból i zasnelam. Dziś musze zrobić jeszcze parę rzeczy. Ale później pełen chill.

reklama
Do góry