reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja wzielam się za sprzątanie sypialni, bo nagromadzilam tonę jak nie dwie prania do prasowania i zamierzam je dziś wyprasowac a przy okazji robie przegląd skarpetek T bo wiecznie zżera je pralka:p

Później może obejrzę coś w tv i wezmę relaksująca kapiel i wymocze stopy bo wyglądam jak bym miała palce i kolana od razu bez kostek takie są spuchniete.

LayDeek właśnie możecie coś zamówić dobrego:)

reklama
a ja się nudzę jak mops,P wziął chłopców do teściów,do kina nie pojechalismy i dobrze,że cos mnie tknęło i weszłam na strone kina a tam ani jednego miejsca na Hobitta na żadna godzinę nie było :-pwściekłabym się jechać ponad 20 km na darmo

Dagi zazdroszczę wanny, ja tylko prysznic a z taką chęcią położyła bym sie w wannie... Ehhhh.... Za mała łazienka. Co do porzadków to ja już mam wszystko na błysk i cieszę się jak nie wiem co , że poogarniałam to już jakiś czas temu bo teraz z co rusz twardniejącym brzuchem gorzej... No ale czeka na mnie pranie drugie do powieszenia ,żeby nie było , że tak cacy jest :-D

Problem w tym, ze nie mam gotówki przy sobie :) W sumie nigdy nie mam, bo wszędzie płace kartą.
Zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka. Ale zgaga zabiera mi całą przyjemność z jedzenia :-(

dagi, ja w ogóle nie prasuję, dlatego teraz nie dopuszczam do nawarstwienia i prasuję od razu, jak ściągnę z suszarki :-D

LayDeeK, ja dziś też mam okrutną zgagę, na szczęście zrobiłam zapasy Rennie :-D

Filipiamama nie dziwię się, że się wkurzyłaś, bo jakaś masakra w tym szpitalu.

Agulqa ojciec może wziąć opiekę na dziecko tylko problem jest w razie kontroli, bo się wypełnia takie oświadczenie, że w tym czasie nie ma kto się zająć dzieckiem.

No, święta zaliczone, wypad do mc donalda też więc mogę rodzić :-D
Szkoda tylko, że Lila mojego zdania nie podziela :p

reklama
Jezyk moze wziac opieke na dziecko jak ja mam macierzynski?
Ale to chhba i tak po szpitalu dopiero co?

Alecta no wlasnie, a jak ja mam macierzynski to po to wlasnie by byc z malym
Nie wiem, nie bedziemy kombinowac ;-)

Mlody ma czkawke :p
Lezy pod lampa ciagle
Moja mama i dziadki strasznie duzo dzis pomogli
Tesciu przykrecil listwy u malego, na korytarzu, w salonie i sypialni
Zostal tylko gabinet ale tam syf wiec luz
Przykrecili z moim tata wieszak w przedpokoju, polki u Roberta, dostalismy na swieta od moich karnisz do malego wiec przykrecili tez (musze jakas firanke zakupic), zamontowali lampe z ikea i przywiesili obrazki nad lozeczkiem ;-)
Normalmie takie zmiany ze chyba wlasnego mieszkania nie poznam ;-)
Juz sie nie moge doczekac az zobacze efekt :-)
Jeszcze tylko dywan odbierzemy z pralni, a jutro chyba moja sis przywiezie fotel do karmienia :-)

Do góry