reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mnie mój A też właśnie wkurzył.. Jutro idziemy na taką mini wigilię do mojego ojca i oczywiście ma wielki problem, że idziemy bo mu to zupełnie nie pasuje, bo lepiej żeby pracował i zarabiał dodatkowo.. a nie, że musimy jechać. Wk.urwiona jestem niemiłosiernie..
A my dostajemy prezent w postaci wózka od mojego ojca, więc chociaż z tego względu mógłby przestać marudzić!! :wściekła/y:

reklama
czesc Dziewczyny
jak tam brzuszki? już pare z Was mogłoby się na porodówke wybrac;p
my już przedwczoraj ubraliśmy choinkę Victor cały podekscytowany lampki ciagle każe włączać ;)
a ja szykuję się jutro na wizytę mam usg;D

chciałam Was sie poradzic czy macie jakies ciekawe pomysły na prezent dla teściów? myślałam o obrazie nawet fajny znalazłam ale nie ma szans żeby do świąt doszedł;/
tak samo prosze o pomysły na prezent dla męża, bo mój mi teściowa podprowadziła;/

Jenn nas wczoraj tesciowa zaskoczyła. Dała nam siano za wózek stacha. Powiedziała "to od dzidzia dla wnuka mężczyznę i ma być myśliwym" lałam ale miło z ich strony :)

Fajnie tak dostać taki prezent :) My wózek kupiliśmy jako prezent od mojej mamy, ale od teściów tez mamy dostać "na wózek" i za to kupimy aparat lustrzankę dla córy :)

A my wszystko kupowalismy sami, ale rodzice T pytali juz co wolimy czy jakiś prezent czy kasę jak mała się urodzi. Moja mama też powiedziała, że kupi to co potrzebne jak przyleci w styczniu, a jesli chodzi o mojego ojca....to nie wiem.

A u nas na takie prezenty się nie zanosi :-(
W sumie przy Tymku też wszystko kupowalismy sami.
No, ale ogólnie nie narzekam, bo tesciowie nam okno w kuchni wymienili i drzwi drewniane do łazienki zafundowali.

No pranie już rozwieszone i w weekend czeka mnie prasowanie :-D

Załączniki

• 1418843713070.jpg
    1418843713070.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
Laydeek ja to samo
To sylwestra chce poczekac :p

Ja nke widze zadnego zdjecia jenn :-(

Laydeek moj bytylko raz marjdzil ze cos nie halo
Wiecej by nie dostal
Laydeek ja ostatnio tez jak sama nie zrobie to nie mam mimo ze ja niby sprzatam a ł gotuje
Ale ok, cnodzi do pracy to niech ma, niedlugo sie skonczy :p

Doggi ja sie geraz nie nadaje do psa :p

Jenn pizgnij mu w leb

My wozio dostalismy od mojego taty
Mama nam kupila lozeczko i materacy
A rodzkce ł powiedzieli ze dadza kase jak maly juz bedzie w domu
Bo przeciez jeszcze sie moze cos stac

A propo facetow
Mowie dzis ł ze chce zeby on codziennie chowal suche naczynia do szafki bez mojego proszenia bo duzo mi to ulatwi a on do mnie ze czemu? Wiec mowie ze ja robie duzo imnych rzeczy, na co ł "ale ja zamiatam i myje podlogi"
I nie widzi tego ze ja zmywam, kibel szoruje, w lazience sprzatam, kurze scieram i wiele innych rzeczy. On az wynosi smieci jak mu naszykuje, zamiata i myje podlogi jak go poprosze i doszly mu naczynia do chowania. DRAMAT doba jest za krotka!!!!

Alecta takie to maleńkie, chyba wypiore jeszcze raz, ale prasowanie mnie przeraża:p

Moja mama kupił w pl parę laszkow większych, właśnie taki śpiworek jak ma jenn i parę innych rzeczy łącznie z kalendarzem z bajki Sophia the first :O wtf....

reklama
Nam zakupów też nikt nie sponsorował, żadnych :no:
Jedynie przy Młodej dostałam od znajomej w ch.uj ciuszków i teraz też, od innych znajomych, a cała reszta z naszej kieszeni...

Do góry