reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No i nie bedzie miał!
Dziewczyny! On ma codziennie ciepły obiad podany na talerzu. Tez bym chciała, zeby ktoś mi zrobił i podał. Niestety. Jak sobie sama nie zrobię, to zapomnij. Ja wiem, ze on pracuje, choruje na jelita, ale szacunek żonie sie należy! Nie chciał tyle, to sie zostawia i juz!

reklama
Sprite Pepsi to ja mam całą zgrzewkę, więc możemy się zgrać

Czy jest bardziej nudna bajka od Teletubisiów?... JEST Dobranocny Ogród... szału dostaję jak słyszę "makapaka"

LayDeek tak jak Jenn napisała, rozpieściłaś go tymi obiadkami i teraz sodówka mu uderzyła.

Eh na innym forum styczniowym laska jest właśnie na porodówce.
Ja wiem, że moja Lilka musi jeszcze posiedzieć, ale kurcze w środku po cichu tak jej zazdroszczę :-(

Ostatnia edycja:
Właśnie ma akurat gorsze dni związane z choroba i dlatego taki wkurzający jest!
Ale ja bede twarda. Dzis nie ma litości!
Koniec juz o moich problemach, bo was pozanudzam i na zamknięty uciekniecie :)

reklama
Stokrotka no ja właśnie te pojemniki kupiłam i przelalam zawsze jak będzie potrzeba ktoś dowiezie ale nie sądzę bo małe to ale pojemne!!
Długo Sue trzymasz z bliźniakami trzeba przyznać! :)

Agulqa_b och mój często zjada taka bitą śmietanę ;)

Sprite zainspirowałas mnie i zrobię dla teściowej taką czekoladę posika się z radości :)

Megami z tym rozwarciem u ciebie ja jestem wciąż zdziwiona!! Bo ty taka zawsze w formie a tu Bang ;)

Jezyk daj mi twojego chłopa!! Ja mojego siłą i szantażem muszę wyciągać :(

Karpanna moje cycki takie są juz dawno, wkładki noszę juz bo mi cieknie pół mleko pół siara

Agulqa_b T jedzie w piątek x Olis po choinkę juz Sue boję co pies wywinie ;(

AZA no ja mam dziś nogi baniaki i sztyblety ledwo włożyłam a normalnie luźne!!!

Karpanna to moja waga jak flaga na wietrze :p

LayDeeK u mnie podobnie, szał du.py :/

Jenn bardxo ładnie i jaka ładna fryzura

Nulini szalona'!!!! Czekolada i ogórkowa jak rasowa ciężarna :p

Do góry