my też ślubu jeszcze nie mamy, myślimy o cywilnym jakoś po nowym roku ale bez wesela, tylko jakiś obiad dla najbliższych. W sumie to nie stać nas na wielkie weselicho, te pieniądze w dom wolimy zainwestować żeby jak najszybciej móc się wprowadzić
reklama
dagi27
Fanka BB :)
No dokładnie. Nas tez juz wiążą zobowiązania na ileś tam lat. Poza tym najważniejsze łączy nas Zocha. Chcemy się hajtnac, ale bez spiny. Mała podrosnie i wtedy zaprosi się rodziców do uk, skromny ślub i tyle.
agulqa_b
Nam troche moja sis pokrzyzowala plany
Sama ma slub w lutym a koniec lipca rodzi
A my chcielismy kwiecien lub sierpien
No i z kasa tez srednio wiec tez bysmy sam obiad robili dla najblizszych razem z chrztem Robsona od razu
Sama ma slub w lutym a koniec lipca rodzi
A my chcielismy kwiecien lub sierpien
No i z kasa tez srednio wiec tez bysmy sam obiad robili dla najblizszych razem z chrztem Robsona od razu
dagi27
Agulaq_b my tak właśnie planowaliśmy, stad jestem obcykana, bo jak byłam w sierpniu w pl to się dowiadywalam co i jak. Teraz zrobimy chrzciny w pl w święta wielkanocne a o hajtali pomyślimy później.
agulqa_b
Dagi no my bysmy tez sie nie spieszyli ale szkoda nam dla tych samycn osob dwie imprezy robic skork i tak planujemy skromnie
Tniemy koszty niestety, ale ja wole jechac z ł i r na wakacje niz dziesiatki tys na jedna noc wydac
Tniemy koszty niestety, ale ja wole jechac z ł i r na wakacje niz dziesiatki tys na jedna noc wydac
Aladynka
Zaciekawiona BB
my tez jestemy po ślubie cywilnym tylko, choć mielismy juz date kościelnego wyznaczoną i pare zaliczek wpłaconych na to i siamto ale stwierdzilismy że te kase wydamy lepiej na auto i odwołalismy ślub koscielny a po 2 msc okazało sie ze jestem w ciązy z Victorem no to załatwilismy cywilny i teraz 15 grudnia stuknęły nam 2 lata;p szczerze to ja jakoś lepiej sie po ślubie czuję to samo nazwisko itp. taka prawdziwa rodzina, chociaż w pl bycie "normalną" rodziną jest najgorszym wyjsciem wszedzie mamy pod górkę, złobki, przedszkola itp. a poza tym w razie w szpital, jakas choroba to wszystko powiedzą.. no i wspominam bardzo miło nasz ślub, była najblizsza rodzina i potem tylko obiad
dagi27
I tu się zgadzam z Tobą. Ja nie muszę mieć wesela, jak byłam młodsza i moje koleżanki wychodziły za mąż to tak, ale teraz...wesele nie jest mi potrzebne do szczęścia.
reklama
agulqa_b
Aladynka teraz jak masz zaswiadczenia ze ojciec nie zyje czy siedzi za kratami lub ze mz odebrane prawa to i tak w zlobku czy przedszkolu jestescie rodzina nawet bez slubu
I bzrdzo dobrze bo "naciagaczy" jest sporo
Dzgi jakbym miala full siana to bym chciala miec
Dla fajnej zabawy i wspomnie itp
Ale w tej sytuacji wazniejsza dla mnie rodzina i czas z nimi niz impreza cala noc
I bzrdzo dobrze bo "naciagaczy" jest sporo
Dzgi jakbym miala full siana to bym chciala miec
Dla fajnej zabawy i wspomnie itp
Ale w tej sytuacji wazniejsza dla mnie rodzina i czas z nimi niz impreza cala noc