reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

sprite no nieświadomie dobrał odpowiednio kolorystycznie mój "prawie" mąż, bo poduszek wcześniej nie widział :-D
Pizza super, tylko ja za rukolą nie przepadam..

reklama
LayDeek, trzeba było wywalić mu ten talerz na łeb i tyle :confused2::crazy::no:

jenn, to tym bardziej jestem pełna podziwu dla prawie męża skoro poduszek nie widział :-):-):-):-)

Ja juz dziś nic nie zjem...choć nie powiem sprite, że Twoja propozycja nie brzmi kuszącą....ale ja jestem przezarta jeszcze ostatnio moim ulubionym napojem stała się woda mineralna bardzo mocno gazowana i tylko ona gasi moje pragnienie. Idę zaraz wyłożyć się do wanny....a później chyba spać...

Ostatnia edycja:
Sprite mmmmmm.... "daj am" jak to mówi moja córa

LayDeeK facet to świnia... następnym razem niech sam gotuje, nakłada i jeszcze posprząta po sobie

Niech spada na drzewo! Słowem się do niego nie odzywam!
Zawsze byłam miękka i pierwsza rękę wyciągalam. Teraz ni ch*ja! Pójdę nawet spać do pokoju Weroniki.

Sprite ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!

LayDeek, a może to on jest w ciąży?
Mój już by jutro obiadu nie miał za taką akcję.

Jeny jak mi się coli zachciało.
Ł właśnie do Biedry pojechał kupić, bo normalnie ie wyrabiam :p

reklama
Do góry