reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja dzisiaj w miarę spokojnie,jakieś małe sprzątanko,zakupy,potem trochę pracy,potem lekka drzemka.też w nocy mam problemy ze spaniem więc w środku dnia padam.z sikaniem też mam problemy,muszę chodzić na raty.

Agulqa, Dagi o jak dobrze, że sama nie jestem w swej niemocy. Właśnie się zmusiłam i włączyłam pranie. Z drugiej strony teściowa zabrała dziś Dominikę do siebie więc mogę się obijać jak na ciężarna przystało:-D

jenn, Ty masz takie loki naturalne???

Porzygam się zaraz ze szczęścia, zeżarłam 4 kluski parowe z czekoladą i bitą śmietaną, zapijając ogórkową :-D

Dzięki dziewczyny, pewnie w lutym rozjaśnię sobie całość :-)

Nullini taki ładnych nie mam, te zrobił mi fryzjer.. ale włosy są podatne na kręcenie, także trochę się wywijają ;-)

Gochson, śliczna niunia :-)

Ja któregoś dnia wybierałam się sama po buty, ale odpuściłam, bo teraz mam buty na rzepy, a chciałam sobie kupić jakieś wiązane do biegania i kto mi je zawiąże do mierzenia? :-)
Kamień z serca, kupiłam dziś prezent dla teściowej, szwagierki, jej faceta i jej syna, dla męża kupiłam rejestrator jazdy i kubek, na którym pojawia się zdjęcie jak się wrzątkiem zaleje (zdjęcia oczywiście jego krewetek bo mąż to maniak krewetkowy :-) ). Jeszcze bym mu kupiła jakąś pierdółkę, ale nie mam pomysłu.
Mąż ma wolny piątek to pojedziemy po zakupy spożywcze + choinkę.

Rany, jak mi się ciężko prowadzi auto, jakiś koszmar, siedzę wyprostowana jak struna, mała napierdziela po żebrach, jak siedzę jako pasażer to zdecydowanie mi wygodniej.

jenn, widać widać. super! :tak::tak::tak: a łóżeczko wiadomo, że fajne. bardziej jestem zaskoczona idealnym wyborem śpiworka do poduszek przez męża, WOW :tak::tak::tak:

Laski, może któraś ma ochotę? bo u nas to się zawsze tak kończy :sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. ewentualnie został jeszcze jeden tradycyjny z serem i salami... ;-);-) ZAPRASZAM, jeszcze ciepłe ;-) a muszę przyznać, że ciasto robił mój mąż i wyszło mu zajebiste. aż mi się głupio zrobiło, że lepsze od mojego :-D:-D:-D
WP_20141217_001.jpg

Załączniki

• WP_20141217_001.jpg
    WP_20141217_001.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Sprite, nie denerwuj !!!!!
Zazdroszczę męża!!! Mojemu mam ochotę przywalić w łeb. Pierwszy raz od nie wiem kiedy poryczałam się przez niego. Awanturę mi zrobił, bo za duzo ziemniaków miał na talerzu! Nosz qr*wa! Noe dość ze ma podane na talerzu, to jeszcze marudzi! Następnym razem nie zrobię i ch*j!

Do góry