reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi no u mnie już troszkę mniej zostało, ale co tam.

Jak to pobity? Ale wszystko ok? Aaa pobity przez Ciebie...to spoko ;)

Wow to mam nadzieje, ze sie pochwalisz jak juz zrobisz sobie włosy. Ja chcę tak jak na zdjęciu i takie kolory, ciemne plus takie refleksy.

Jenn ja mam teraz zrobione ombre blond ogólnie tez zastanawiałam się czy nie zrobić blondu i takich pastelowych kolorowych refleksow, ale fryzjerka mi powiedziała, że nie rozjaśni mi włosów od samej nasady, bo w ciazy lubią różne kolory wychodzić szczególnie jeśli chodzi o rozjasnianie włosów ale jak urodze to na pewno sobie walne taki blond:)

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi- to sobie porę na zwierzenia wybrał. Nic dziwnego, że dostał.
Krótsze to jak? Masz gdzieś zdjęcie? Ja cały czas się zastanawiam co zrobić z włosami.

Też się na jutro do fryzjera umówiłam, trzeba jakoś wyglądać na porodówce, bo jeszcze dzieciaka wystraszę, jak na ten świat przyjdzie ;-);-);-)
Ja mam długie włosy, a kolor to pomiędzy miedzianym, kasztanowym i blondem będzie, no i w sumie taki jest, tylko odrost już porządny, bo rzadko chodzę.

Doggi moj wie ze jak mnie obudzi i ja nie moge zasnac to ma przesrane bo wtedy ja jego budze i mu truje ze mi sie nudzi
Nie ma ze boli, bedzie cierpiec :p

A ja ostatnio sobie tak ladnie wloski umylam i wyorostowalam ze wcale mi moje odrosty nie przeszkadzaly :p
No i jedynie musialabym znow koncowki podciac to moze jutro po szpitalu gdzies podejde i obetne

Ja obcinam tylko grzywke i końcówki. Włosy zafarbowalam sobie gdzies 1,5 tyg temu. Poza tym strasznie mi wypadają. A podobno w ciazy sa trwałe i lśniące... Szkoda, że nie u mnie.

Jezyk on zawsze bardxo rozmowny jsk wraca,ja mu mówię "wypier.dalaj bo ci zaje.bie i znowu się obrazisz" a ten dalej pierdzieli coś... A wie że jak mnie Sue obudxi to potem noc z głowy... Dureń skończony!!

Alecta no mój też nie wychodził dawno dawno i sama mówiłam żeby poszedł z chłopakami ten ostatni raz przed porodem i on się rozerwal chociaż... No i kuźwa zabić to mało... Teraz ma karę i rzyga jak kot niech cierpi tak jak ja!!!!!! Ale wczoraj w tej furii przegięlam... Ja chyba muszę iść na jakąś terapię dla nerwowych ludzi. Normalnie jak się wkurze to ja jestem w transie jakimś....

A fryzura to na pink :D te boki krótkie mnie bardzo jarają

Załączniki

• 1418552071273.jpg
    1418552071273.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hm a miałyście może kiedyś ombre zrobioną?

Doggi fryzura też ok, chociaż już dla mnie za krótka ;)

Dobrze, że mój nigdzie nie wyłazi. Raz jedyny wrócił przed 4 do domu, w dodatku po alkoholu ale na szczęście on dużo nie pije tylko śmierdziało od niego a ja strasznie wyczulona jestem.. I już wie, że to się powtórzyć nie może, dodatkowo cały dzień się źle czuł wiec go tez pokarało

Ostatnia edycja:
Do góry