reklama
dagi27
Fanka BB :)
Jezyk jasne ale to dopiero późnym wieczorem bo fryzjerka będzie u mnie o 18:30 czy u Was już będzie później a ile potraw to nie wiem. Ale pochwałę się jacha
agulqa_b
Ja to w ogole zamiast skonczyc ogarniac pokoj malwgo i ciuszki to siedze i pachne
Sama na siebie jestem zla bo jak mi sie skurczd zaczna albo wody odejda to wtedy bede myslala ze nic nie zrobione
Taki glupek ze mnie
Ł wlasnie lata na miotle, pozniej umyje podlogi a ja wciaz siedze
Sama na siebie jestem zla bo jak mi sie skurczd zaczna albo wody odejda to wtedy bede myslala ze nic nie zrobione
Taki glupek ze mnie
Ł wlasnie lata na miotle, pozniej umyje podlogi a ja wciaz siedze
jenn200818
Agulqa ale mój już przed ciąża trochę tam marudził, że czuje się niekochany chociaż faktycznie odkąd jestem w ciąży to poziom marudzenia wzrósł drastycznie..
Ja jeszcze nie mam torby spakowanej więc o porodzie nie ma mowy!
Ja jeszcze nie mam torby spakowanej więc o porodzie nie ma mowy!
dagi27
Sprite mi też się podoba a akurat mam włosy takiej długości ze udało by się z nich to wyczarować. Aaa rozumiem, rozumiem. To jak już będziesz miała karoce dla dzidzia to pochwal się. Ja to bym mogła oglądać dzieciowe rzeczy na okrągło
Gochson trzymam kciuki za was!!! Informuj nas na bieżąco!!!!!!
Dagi super fryz bardxo w moim stylu choć ja we wtorek idę w coś krotszego
Goferek a nie śniło ci się może przypadkiem ze ja rodzę 1.01?
Unita ja w zasadzie mogę rodzic wszystko gotowe. Ale czekam do 1 stycznia
Dagi to u mnie dziś dokładnie miesiąc do terminu
Agulqa_b mój wczoraj w nocy został pobity bo się naje.bał i mnie obudził i jeszcze gadkami mnie wkurzył a że ja nigdy nie należałam fo cierpliwych i spokojnych to hmmm poniosło mnie i to nie na żarty. Ale yo wsxystko dlatego że spać nie mogłam.cała noc zasnęłam dopiero kolo 6-7 sama nie wiem która to była.
Dagi super fryz bardxo w moim stylu choć ja we wtorek idę w coś krotszego
Goferek a nie śniło ci się może przypadkiem ze ja rodzę 1.01?
Unita ja w zasadzie mogę rodzic wszystko gotowe. Ale czekam do 1 stycznia
Dagi to u mnie dziś dokładnie miesiąc do terminu
Agulqa_b mój wczoraj w nocy został pobity bo się naje.bał i mnie obudził i jeszcze gadkami mnie wkurzył a że ja nigdy nie należałam fo cierpliwych i spokojnych to hmmm poniosło mnie i to nie na żarty. Ale yo wsxystko dlatego że spać nie mogłam.cała noc zasnęłam dopiero kolo 6-7 sama nie wiem która to była.
reklama
jenn200818
Dagi fryzura super, ja mam długie włosy i póki co ścinać nie chcę bo męczyłam się potwornie przy zapuszczaniu a i tak jeszcze nie osiągnęły idealnej długości.. Ale taki fryz też bym pewnie przyjęła
Ja z kolei zastanawiam się nad zmianą koloru, zawsze raczej zmieniałam na ciemniejsze a
Teraz zastanawiam się nad blondem.. Chociaż to chyba przez ciąże, bo jeszcze do niedawna mówiłam mojemu, że w życiu na blond się nie pofarbuję! A tu nagle taki dziki pomysł tylko cholera nie wiem jak bym wygladała..
Ja z kolei zastanawiam się nad zmianą koloru, zawsze raczej zmieniałam na ciemniejsze a
Teraz zastanawiam się nad blondem.. Chociaż to chyba przez ciąże, bo jeszcze do niedawna mówiłam mojemu, że w życiu na blond się nie pofarbuję! A tu nagle taki dziki pomysł tylko cholera nie wiem jak bym wygladała..