reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Gofrerek, ale sobie poslodzilas z tym wyglądem:p ja mam u siebie w rodzinie taka "czarownice" która już dwum osoba powiedziała, że urodza w tym i tym dniu i tak było a mi powiedziała, że urodze 3stycznia. Jak dla mnie data odpowiednią, mama juz będzie, także mogę rodzic.

Gochson trzymam kciuki za WAS ! :happy2:
Ja też czekam do stycznia, nie czuję się na końcówkę ciąży, wczoraj poprałam i poprasowałam firanki i okna umyłam w standardzie zimowym co prawda, ale świat lepiej widać ;-) Ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze tyleee do zrobienia, zanim urodzę :eek:

Unita ja dziś rano wstalam, patrzę na datę 14.12 i tak sobie myślę, świetnie. A później doszło do mnie, że za 10dni święta, za następne 17 sylwester i żeby niby ma się Zosia urodzić jakoś kolo 8 stycznia.....tak szybko zlecialo. Pamiętam test ciążowy jak robiłam, jak jechałam w 23tyg samochodem do pl to wszystko było tak nie dawno...

Mommy a moze menDopauza go dopada?;-)

Stokrotka bo to tak chyba jest wiesz, ze jak ktos sie o cos zlego otrze to zycie inaczej traktuje itp
Tacy ludzie zawsze bardziej zaradni i w ogole

Alecta ja mojego chwale szczegolnie po zmywaniu :p
Wyciagam z szafki "pozmywane" rzeczy i kaze myc raz jeszcze :p

Dagi ja mojego wczoraj bilam w samochodae bo chcialo mi sie kichnac, ale ji sie nie udalo i ten debil zamiast mi wspolczuc to sie smial ze glupia mime zrobilam
Ake tak sie smial, ze az caly czerwony byl i powietrza nie mogl zlapac :p wiec oberwal bo to smieszne nie bylo:p
Moj to ciagle mowi ze sobie niebieska karte zalozy :p

Mi ł gada ze odkad w ciazy jestem to jestem jakas bardziem cierpliwa, ale jak juz wybuchne to 3wojna swiatowa :p

Jenn to moj tez odkad w ciazy jestem jest niekochany
Ja zawszemsie tulilam itp a odkad faceta nosze to ani mi sie przytulac nie chce, ani zakupy mmie nie kreca tak jak kiedys :p
Mam nadzieje ze po porodzie to wroci bo wkurza mnie wchodzenie do sklepu, rzucenie okiem i wyjscie :p

Nulini dzieki, musae obczaic sobie :-)

Moj ł nie bawi sie nigdy w jakies slowme przepychanki
A najbardziej wkurza mnie jak ja sie dre a a on stoickim spokojem, ze po co ja krzycze
Przeciez to nie jest warte tylu nerwow :p wtedy mam ochote go udusic

Łooo musze wiesci ze szpitala biec nadrabiac
Aaaa bobasy zaczely nam sie wysypywac!!!! Nie moze byc?!

reklama
Do góry