reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy ja wlasnie tez chce zrobic ta keratyne ale wyczytalam ze karmiac piersia sie nie powinno...

Ja to bym chciala takie krotkke wlosy ale niestetu moj face sie nie nadaje do takich :p

reklama
No odespalam :-) trochę mi lepiej ;-) idę teraz do wanny i chyba młodą na spacer wezmę tak mi słonko przez okno zagląda :-D

JEZYK o widzę meczylysmy się w nocy razem :p

SPRITE też lubię jak coś sprzedam i służy :-)

GOFEREK jak się sprawdzi to następnym razem proszę mi pisać numery totka :-D

AGULQA haha to ja tak robię u nas Kuba się pieni a ja pełen spokój doprowadza go to do szału :-D

DAGI fajna fryzura ale chyba dużo roboty z układaniem

Ciekawe co u GOCHSON...

Ja jestem miłośniczka długich włosów chociaż ostatnio śniło mi się że scielam na krótko i zafarbowalam na blond :-D ciekawe czy po porodzie mi nie oddali i tak nie zrobię :p

Agulqa gdzie to wyczytałaś bo ja szukałam jakiś info i znależć nie mogłam. Ja to miałam robione ale daaawno ... Jak się okaże , że dupa albo że brzydko będzie na wycieniowanych włosach wyglądać to zainwestuje w porządne nawilżanie i czekać będę aż odrosną....

Mommy ja robilam w marcu i w sumie jeszcze miesiac temu bylo ok
Mega zadowolona bylam bo tylko suszylam i moglam wychodzic z domu, duzo latwiej sie tez rozczesywaly itp
Ja po prostu wpisalam w googlach cos w stylu prostowanie keratynowe wlosow a karmienie piersia no i wyskoczylo ze w ciazy i podczas karmienia nie powinno sie robic

Aaaaa teraz to juz chyba pojdzie z gorki!:p
Super najwazniejsze ze jest ok i beda mialy dobra opieke :-)

Nasze kochane adminki moze jakas ksiega gratulacyjna czy cos?

reklama
Doggi ja miałam kiedyś cały jeden bok wygolony i straaaaaaasznie mi się to podobało:-)

O cuś takiego
IMG_5227.jpg

Trochę tęskno mi do moich krótkich włosów, ale kurde z tymi dłuższymi mi jednak wygodniej.
Też inaczej będzie jak już normalnie odrosną i będe mogła je jakoś ścienować albo boba zrobić.

Załączniki

• IMG_5227.jpg
    IMG_5227.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 54
Do góry