reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja zapuszzczalsm ale mi przeszło :)

Ostatnio miałam też krótkie ale za długie i teraz chcę te boki mocniej zrobić :)

Załączniki

• 1418552385786.jpg
    1418552385786.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
Doggi- no mi też się bardzo te wygolone boki podobają, ale kurcze nie wiem jak to będzie z ukladaniem takiej fryzury, a chciałabym żeby szybko szło :p

Doggi do osóbki charakternej, jak Ty to i fryzura musi być z pazurem :-D Ja raczej łagodne mam usposobienie (chociaż zdarza się wpaść w furię :cool2:) to i image łagodny raczej :tak:

Hej kobitki, zaraz was nadrobię ;)

Co tam się u gochsona dzieje :szok: Ja też 34t i 3dz. Jeju, zaczynamy się rozpakowywać.

Goferek ty już lepiej nie miej proroczych snów :-D

Nulini no mój właśnie przywyczajony, że ja bardzo samodzielna i tak jest jak jest. Ale przysiegam , że to się już skończy,

Jezyk na szczęście od rana go nie ma a ja mam dobry humor , sobie 27 sukienek oglądam i śniadanko jakies zrobić muszę.

Agulqa bym mu się spytała czy go dopadła mendopauza :-D Ale postanowiłam , że nie gadam z nim.... A od 4 się do mnie przymilał, obudził się jak szłam siku (tak się chwaliłam, że całe noce wytrzymuje a od paru dni co 2-3 musze wstać i iść siku bo brzuch jak balon aż i boli przy wstawaniu...)i wielce próbował się do mnie przytulać i krzyże masować. Takie tanie sztuczki to nie ze mną.

Ja czuję , że się koło mojej planowanej daty wysypie albo poźniej.... Chyba, że się zdziwie. Ale gotowe wszystko już mam, tak jak pisałam brakuje tylko dywanika, zasłon, karuzeli, bujaczka i maty a to już w styczniu kupimy. Do poprania zostały mi tylko kocyki, pościel, prześcieradła i takie tam pierdółki. No i flanele muszę do krawcowej zawieżć żeby mi z nich uszyła prześcieradełko do kołyski.

Sprite i jaki wózek zamówiłaś?

Doggi ja cię normalnie uwielbiam :-D

Ja do fryzjera dopiero pójde po porodzie bo keratynowe prostowanie sobie chcę znowu zrobić w sumie nie w celu prostowania a nawilżenia bardziej bo proste to i tak mam włosy-jak druty.... Teraz już bym w styczniu poszła ale nie chce małego truć bo to śmierdzi jak się robi. Hmm... teraz pozałowałam , że wycieniowałam włosy, musze kiedyś się przyjrzeć jak mi odrosły... bo wycieniowane , jeszcze bardziej proste mogą nieciekawie wyglądać...

Doggi pamiętaj, że w ciąży każdy sąd Cię uniewinni;-)
Ja też tak mam, że jak już w taką konkretną furię wpadnę to nie panuję nad sobą

Jezyk powiem ci ze u mnie super takie krótkie, ale moje włosy sztywniaki tak jak wysusze w takiej pozycji zostają :) mimo że grube i ciężkie to dają zrobić ze sobą wszystko :)
U mnie mycie i układanie 15min trwa :)

Unita mój fryzjer mówi to samo :p

Jenn ja zawsze miałam Boba tzn od kilku lat i rok temu się skusilam i włosy do ramion skróciłam na króciutkie :) i uwielbiam siebie w takich bo mi lekko i przyjemnie :)

reklama
Do góry