reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja pewnie upiekę sernik i piernik:-)
koszule i staniki prałam loveli razem z ubrankami Jagody, do szpitala zabieram 2 koszule.
Mnie położna mówiła, że zakłada się jedną pieluchę i że dopiero po USG bioderek ortopeda może powiedzieć inaczej. Zresztą dopytam w poniedziałek, idziemy na szkołę rodzenia przypomnieć sobie zasady opieki nad noworodkiem.

Wczoraj zrobiłam sobie 4- godzinny shopping, zaliczyłam Ikeę (kupiłam kilka drobiazgów) a potem Auchan, Toy4us i Superpharm. Pokupowałam wszystkie prezenty, dla męża, kuzynostwa Niny, siostry itp. Jestem mega zadowolona:-)a wieczorem padłam na pysia o godz. 19...
Dzisiaj jestem już po zakupach co tygodniowych, zrobiłam też obiad, teraz idę się położyć na chwilę. Potem czeka mnie fryzjer z Niną...

reklama
ja na święta nie piekę ;) jadę do rodzinki tak że mam laby (co myślicie o podróży autem 130km ? przewiduję postoje co godzinkę na siusiu czy rozprostowanie nóg, czy może jednak powinniśmy zostać w domu?), ale za to na sylwestra będę miała przygotowywania bo wpadają do nas znajomi :)

dziewczyny powiedzcie mi czy jak nie będę miała ważnego dowodu (zmieniam adres zameldowania), paszport jako dokument tożsamości wystarczy?

Doggi - przebić wężykiem pęcherz płodowy nie da rady i to przez układ moczowy. Ja miałam przebijany przez pochwę oczywiście i do tego służy wielki taki kolec nie wiem jak to nazwać.

Hejo, alem wymęczona. Po badaniu jeszcze wpadłyśmy do Bonarki, najpierw zakupy, potem dziewczyny chciały na darmowe warsztaty, to pomalowały, pierniczki, bombki itd, padam.... Jeszcze mi się zlew w kuchni zepsuł.... Śruba przeżarta, czekam aż mi chłop naprawi.... :-\

Licja na tez tak gadala, ale ze ja mam w d stare metody to spojrzalam na nia z politowaniem :p

Aob moj tez czesto dzwoni ze nie ma kasy ani portfela i mam przyjechac :p

Ja nic nie robie na swieta
Moze pierniczki ale poki co nie chce mi sie :p

Ł lazi po domu i mmie wkurw.ia :p
Jz wale. Je.bne mu dzis. Lazi i spiewa.
Koszule prasuje jak sierota ale juz mu kiedys powiedzialam ze na juz to moze swoja babcie poprosic bo ja nienawidze na osyatnia chwile robic
A wczoraj myslalam ze poxikam sie ze smiechu
Lezalam juz w lozku a ł sie kapal i nie wzial sobie recznika
I leze leze i nagle do pokoju wbiega ł, caly mokry zimny itp
I przechodzac przez prog sie wy****l, ale takiego orla wywinal ze myslalam ze walne :p
Na samo wspomnienie sikam :p
A on biedny smutny bo zamiast mu pomoc i zapytac czy sie nie polamal ja siedzialam i lalam z niegom:p

reklama
Do góry