reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
witam,

Doggi pochwalam akcji w przychodni i podziwiam, bo ja zalezy kiedy, ale czasem odpuszczam, bo nie chce sie klucic.. chyba, ze juz wczesniej jestem wkur.... to inaczej:tak:

Dagi powodzenia na wynikach! Oby to nie bylo nic z watroba!

Choinki dalej nie mam, bo wymyslilam sobie wczoraj, ze chce kupic aparat fotograficzny i chcialam tylko popatrzec, ale w koncu kupilismy sobie:tak: ciesze sie jak dziecko;-)

A niedlugo musze odebrac meza z pracy, bo sierota nie zabral portfela i do jechal na gape, a teraz ani kasy ani biletu heh:tak: pewnie specjalnie szuja to zrobila:-)

Milego dnia laski:-)

AZA bo lekarz powiedział ze przy takich ilościach śluzu jakie mi się produkują musimy z pęcherza bo śluz może wyniki fałszowac, a moje ostatnie wyniki moczu były bardzo kiepskie :/ i chce sprawdzić bezpośrednio z pęcherza bo jak to przez śluz to z pęcherza będzie czysty wynik a jak coś się dzieje to w pęcherzu tez wykaże

Biedna Doggi jeszcze Ci teraz do doszło.Może zadzwoń do lekarza albo do teściowej.

Doggi - mam pytanie. Mogłabyś podpytać teściowej co robić. Chodzi o moją starszą córkę. Od kiedy zaczęła się szkoła ma kłopoty z cipką. Mówi że ją boli ( nie ciągle ale często ) na majtkach ma żółte upławy ( też nie zawsze ale czasami dużo tego ). Wiem, że słabo się podciera, narzekała że wc brudne są no i wstrzymuje bo szkoda jej czasu na sikanie jak może na przerwach biegać z koleżankami. Poszłabym do pediatry naszej ale ona nie chce o tym słyszeć, wstydzi się pokazać lekarzowi. I co ja mam zrobić to nie wiem. Boję się że to zapalenie. Smaruję czasami clotrimazolum ale nie wiele to daje.

Karpanna są specjalne płyny do higieny intymnej dla kobiet i małych dzieci, ewentualnie cos naturalnego z kora dębu, jak wstydzi się pokazać pediatrze, to może po prostu daj jej wkładkę higieniczną na majtki i tą wkładkę pokaż, przecież i tak pediatra raczej nie będzie jej badać w żaden sposób tylko oceni upławy. Są specjalne maści z antybiotykiem na takie zapalenia o szerokim spektrum działania. Syn miał zapalenie takie w wakacje, ale z aboga tej maści nie moge znalexć żeby Ci nazwę podać

A jeśli to faktycznie grzybek, no to trzeba ograniczyć słodkie na pewno, nie wiem czy probiotyk doustnie coś da

reklama
Do góry