reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

I leze leze i nagle do pokoju wbiega ł, caly mokry zimny itp
I przechodzac przez prog sie wy****l, ale takiego orla wywinal ze myslalam ze walne :p

Popłakałam się ze śmiechu!!! :-D:-D:-D
Ale ja też tak mam, jak mój coś odwali, to się TARZAM ze śmiechu, a później muszę znosić foszki i pretensje, że zamiast współczuć to leję ze śmiechu :-D:-D:-D

reklama
Agulqa ja sama bym ze śmiechu padła :D
No, ale mój Ł już przyzwyczajony do tego :p

Idę sie brać za pieczenie chleba a taaaaak mi się nie chce

Nosz co za dzień :angry: Zamówiłam mężowi zegarek, wsio opłacone piękne ładne a tu mi piszą, że mój był ostatnim dostępnym i był wadliwy :angry::angry: Dali mi link z jakimiś propozycjami, nic ciekawego, pytam o inna aukcję, czy dostępny model to cisza....... :wściekła/y: Prezent miał być na środę to już widzę jak będzie...

Agulqa ty bezduszna babo :-D też bym siedziała i kwiczala ze śmiechu hihi
Nulini ja taką niemoc mam od kilku dni...kawa nie pomaga

Wiecie co ja bym się coli nawet napiła, nie tej która można u nas dostać, tylko tej prawdziwej co kiedyś była sprzedawana, mocno gazowana.. Teraz to ją tylko za granicą można dostać, ostatnio ją piłam w Paryżu a to w sumie we wrześniu było. Jest mega różnica między tą naszą a tą drugą

reklama
Jak mi ktoś pod nos przyniesie to na zadną nie będę narzekać :p

Padam dzisiaj. Od rana poza domem, no ale odebralam swój nowy dowód i oficjalnie jestem zameldowana w nowym domku :D

Do góry