reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini ja taką niemoc mam od kilku dni...kawa nie pomaga

Błagam, nie dobijaj, bo tu jeszcze 2,5 godziny funkcjonowania przede mną :-:)-:)-(

Doggi, ja coli to się łyka napić mogę, a tak to w ogóle mi się nie chce, aż dziw... W ciąży z Młodą, na początku, jak pracowałam, to miałam kubek z KFC na dolewkę i tylko latałam po Pepsi, mogłam pić BEZ PRZERWY, a teraz wcale ochoty nie mam...

W ogóle od kilku dni mam na coś ochotę, aż mnie nosi, żeby coś zjeść, ale nie wiem co...
Ani pizza, ani kebabek, ani McDonald, no ni cholery nie mogę dojść, na co mam ochotę...

reklama
Dziewczyny ale bysciw widzialy :-D
Ten slizg, to walenie jakby sto sloni sie przewracalo :-D i ł podnoszacy sie z podlogi :p
Juz mu powiedzialam ze kamery zamontuje bo mi Was szkoda ze pewne rzeczy Was omijaja :p

Jezyk gratki :-D

Agulqa- Ty to masz normalnie kabaret z tym swoim. Jak nie zarzuci jakimś tekstem, to robi fikołki na podłodze :-)

Alecta- Współczuję, ne cierpię nie wiedzieć na co mam ochotę. Od razu mam zły humor wtedy.

agulqa, biedddddny! jak mogłaś tak go wyśmiać hahhahaahah :-D:-D

Nulini, jak ja tego uczucia nie lubie. niby na cos masz ochotę, a sama nie wiesz na co. no okropne to jest! wrrr

ja też padam. od rana w domu, ale padam. młody miał gorączkę i nie wiem, czy jakies choróbsko nie idzie. teraz czytałam mu książki i usnął, ale ja nie mogę spać, bo znowu w nocy bedę się rzucać na łóżku. chyba alecta podrzuciła mi swoje bezsenne noce.
ALECTA, NIE JESTES MIŁA! agulce podrzuciłaś swój brzuch, do mnie wysłałaś paskudny brak snu. no wiesz co! :-p

agulqa, no i znowu się uśmiałam, bo mam bujną wyobraźnię i bez trudu ujrzałam ten obraz :-D:-D:-D

sprite, mam tak samo, w dzień oka zmrużyć nie mogę, bo od razu wieczorem problem z uśnięciem i rzucanie się po łóżku :wściekła/y:

Myślałam, że barszcz z krokietami zaspokoi moją zachciankę, ale nie, to nie to...
I przebiegam w myślach wszystkie smakołyki i NIC! :wściekła/y:

Nulini to ja przez całą ciążę tez tak miałam, zero parcia na cole, a tak od tygodnia hektolitry wypijam :)

Sprite zdrówka dla synka

Nulini może czekolada karmelove czy jak jej tam było ;)

marcioszek no powiem Ci ze ubaw po pachy :D
jeszcze skomentowal, ze oczywiscie chcial poprosic bym mu przyniosla, ale taki mialam humor ze bal sie odezwac :D
no i masz Ci los, wolal orła wywinąć niz zapytac czy przyniose ;p
w sumie nie wiem co by bardziej bolało :p

sprite widzisz taka mamy kolezanke z forum ;p

ojjj ze mnie ł sie smieje ze ten ostatni miesiac to miesiac pepsi ;p
normalnie musi byc pepsi w domu bo inaczej umieram ;p
ja znow jestem glodna, tez nie wiem co zjesc, ale chyba tosty sobie zrobie, mniami
no i oczywiscie maly tak wali ze mi niedobrze ;p

reklama
Do góry