reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada :zawstydzona/y: Nie zdążyłam jeszcze wątku wizytowego nadrobić a nie lubię pisać o sobie jak nie nadrobię. Zaraz się za to wezmę :)))

Agulqa jeżeli chcesz mieć zdjęcia do przeglądania w rękach to lepiej papier matowy co by odcisków nie było widać. Jeżeli zaś włożysz sobie do albumu to bierz błyszczący bo kolorki i obraz ładniejszy :) Co do mycia garów to bardzo dobre podejście :))) U nas zmywara więc co najwyżej prozę o wyłożenie lub wstawienie naczyń. Na szczęście to robi od razu :)

reklama
Przy odrobinie czas nadrobię was ;-) Bugos ugotowany, farsz na uszka też zrobiony. Jak wrócę wrzucę go do lodówki a jutro od rana uszka lepię i robię kapuchę z grochem, pieczarkami i farsz do pierogów. W piątek rano lepię pierogi. Ja w tym tygodniu nie sprzątałam.... Normalnie wstyd jak cholera ale nie mam kiedy, teraz tylko podlogi zrobię i tyle. W piątek posprzątam i wieczorem na masaż i spokój już... Tylko na zakupy ostatnie świąteczne w przyszłym tyg pójdę z listą :-D Dzisiaj u małego tv wieszać chłopaki będą , w poniedziałek najpóżniej będzie fotel i wszystko będzie prócz zasłonek, imienia nad łóżkiem i dywanikiem ale to w styczniu.... :rolleyes2:

Alecta ja tez robie :p
Mlodemu pudelka na *******ki z motywem pilki
Siostrze i jej lubemu jakas skrzynke zamykana mieszczaca format a4
Kumolowi koncze pudekko na herbaty
I sis ł nieby szkatulke mam zrobic...

Takxwlasnie mi ske wydawalo ze blyszczacy ma lepszw kolory a wszystko od razu w ramke lub album

Agulqa ja mam tylko nadzieję, że paczka mi szybko przyjdzie, bo zamówiłam tam też szerokie pędzle i gąbki do tapowania no i farbkę, która będzie mi przy tacy potrzebna.
Tacę mam i leży już rok w pokoju, nie miałam co z nią zrobić aż dzisiaj mi się nasunął pomysł.
Tylko, że bez tej farbki nie ruszę:-p

Ja się cieszę, że z jedzeniem chociaż na Tymka mogę liczyć.
Teraz siedział i jadł zupę porową i co chwilę do mnie wołał "mamusiu pychota, mamusiu pyśna ziupa":-)

:-) jej zima w toku, ale zmarzlam, musialam zawiezc psa do weta na zabieg bo trawa w ucho mu wlazla i pod narkoza musza wyjac i tak 120 zl w plecy:-\ ale ja tak nie lubie jej zostawiac moja rozpieszczona sunia, jak ona przezyje dziewczynki to nie wiem:-)

Przypomniała mi się właśnie anegdota związana z moją sis i Jennifer Lopez ;) przypomniało mi się bo własne na stars tv leciała j.lo

Były to czasy gdy Icha miała około 8 lat i.ona zawsze lubiła przekręcić co nieco.

W tv leci j.lo i'm waiting for tonight
Tak jej wpadło w ucho ze później pół dnia chodziła i to nucila pod nosem ;) Hahaha ona gUpia jest Hahaha, i tak w końcu zaczęła śpiewać na całego ta piosenkę tylko ze w jej tekście zamiast "i'm waiting for tonight" znalazło się "i'm fucking tonight" jsk ja sobie przypomnę tą mała dziewczynkę z wyglądem aniołka,blond loczki i różowe policzki i se śpiewa i'm fucking tonight ze śmiechu myślałam że się udusze :) do tej pory leje z tego

Zrobiłam sobie soku świeżego. Szklanka do picia a syf w całej kuchni! Nie podlozylam koszyka na odpady, wszystko pospadało na blat. Do tego sok się przelał i wylało sie trochę. Jakaś dzis roztargniona jestem :p

reklama
Stokrotka dlatego ja nie wiem jak ja przeżyje jak on podrośnie i sobie znajdzie jakąś babe :-(
Już nie będzie mnie tulił i mówił "mmmmm moja mama" buuu :-(

Do góry