reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
O odpuszczaniu jeszcze bym nie mówiła ale przynajmniej poprawa, i dziś poczułam zapach tego psikotka do nosa co mi tesciowa dała. Super pachnie :) szkoda ze tylko 2x2 psikam ;)

McPearl wszystkiego najlepszego dla Mikiego!
Doggi dobrze, że Ci już lepiej :-)

Ja wczoraj rozmawiałam z pediatrą i mi powiedziała, że mój katar to nie koniecznie typowy katar tylko taki obrzęk w nosie, który utrudnia oddychanie i, że często na końcówce się to zdarza.
I faktycznie z Tymkiem na końcówce też tak miałam, że nos zapchany, a smarkać za bardzo czym nie ma i tylko normalne krople pomagają.
Ona sama mówiła, że we wszystkich 3 ciążach to miała.

Dzień dobry:) ja właśnie się ocknelam i teraz musze robić wszystko w tempie expressowym, bo o 11:30 mam angielski. A nie chce mi się w ogóle....musze jeszcze do fryzjera się zapisać bo przecież mam na głowie juz sama nie wiem co...Miłego dnia dziewczyny:)

Hey, zostawić Was ns pół dnia wczorajszego i miałam 17 stron do nadrobienia :) Byłam twarda i godzinkę poświęciłam :)

McPearl wszystkiego naj dla Mikołaja :)

Doggi dobrze, że już lepiej. Ty tak nie szalej w domu bo rzeczywiście człowiekowi głupio, że o 11 jeszcze w wyrku leży :)

Co do tematu polepszaczy smaku to ja tam wszystkie stosuje bo lubię ich smak :) Jednak vegete stosuje Natur i jak patrzę po składzie to rzeczywiście jest naturalna...chyba...

Co do chłopów to ja nigdy nie wyreczam w jego obowiązkach ale bardzo długo czekać nie muszę. Za to moja sąsiadka jest mistrzynią. Wczoraj byłam u niej i mówię, że mogłaby okap umyć, na co ona, że absolutnie bo czeka na męża aż wróci z delegacji na święta bo oststnio ją ochrzanił, że okap porysowała jak myła.

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi głupio mi się przez Ciebie zrobiło i pościerałam kurze, odkurzyłam i zaraz podłogi umyję :p
Jutro Ł jedzie na nocne strzelanie to nie będę musiała nic robić :p
Młody robi sobie maraton chyba i od około 10 minut biega wokół stolika i strzela do Minionków :p

Do góry