reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Ja też w sny nie wierzę, chociaż nie ukrywam, że niektóre na mnie wrażenie robią ;-)
agulqa_b
Moj mlody nie jest przytulasny i tata tez
A jak mlodego ske caluje to ske wyciera bo buziaki sa ochydne
Ja tez w sny nie woerze, i zabobony
Tesciowa za mnie nadrabia
A jak mlodego ske caluje to ske wyciera bo buziaki sa ochydne
Ja tez w sny nie woerze, i zabobony
Tesciowa za mnie nadrabia
Stokrotka34
Juz mi lepiej dzieki Wam sie zrobilo:-)
Kurcze myslalam ze zapomna o moich imieniach w domu, a tu lipa ciasto trzeba upiec jakies:-) !
Kurcze myslalam ze zapomna o moich imieniach w domu, a tu lipa ciasto trzeba upiec jakies:-) !
Stasiak ma dziś 4ty raz czkawke!! Nadrabia za całą Ciążę
Stokrotka ja na sny w ciąży nie zwracam uwagi nasza podświadomośc wariuje, stresuje nas wiele spraw i potem nam się śnią złe rzeczy :/
Ale ja w ogóle nie wierzę w nic czego nie można udowodnić
Megami u nas właśnie pada "śnieg" ale nic z niego nie ma praktycznie
Tyle od rana napadało
Stokrotka ja na sny w ciąży nie zwracam uwagi nasza podświadomośc wariuje, stresuje nas wiele spraw i potem nam się śnią złe rzeczy :/
Ale ja w ogóle nie wierzę w nic czego nie można udowodnić
Megami u nas właśnie pada "śnieg" ale nic z niego nie ma praktycznie
Tyle od rana napadało
Załączniki
Oooo wiać też wieje
U mnie młodszy to taki synuś mamusi, przytulamy się codziennie. Starszy od poczatku ciągnął do Piotrka. Mi się zawsze zwierza ze wszystkiego, opowiada o wszystkim i dobrym i złym, ale przytulac się to tylko do tatusia. Za to maly paple każdemu kto wykazuje chęć słuchania
U mnie młodszy to taki synuś mamusi, przytulamy się codziennie. Starszy od poczatku ciągnął do Piotrka. Mi się zawsze zwierza ze wszystkiego, opowiada o wszystkim i dobrym i złym, ale przytulac się to tylko do tatusia. Za to maly paple każdemu kto wykazuje chęć słuchania
reklama
Stokrotka34
A ja lubie snieg u mnie na wsi:-) ladnie zawsze jest, bo ja mieszkam na peryferiach wroclawia:-) bosko tu:-)