reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Licja to normalne. Mozesz w nocy przycisnąc cycusia i ci troszke siary wyleci a potem zaschnie i taka jakby narosl. Schodzenie skory z sutkow tez norma jak np.u mnie:) Scieram ją sobie normalnie podczas prysznica.

Nulini ty to w ogole fenomen:)

Robie jarzynową bo nie mam natchnienia na nic innego. Bosche moje dziecko nie lubi pomidorowej dyniowej brokulowej...a kiedys kochala. Teraz jadlaby tylko barszcz ukrainski.

Aza haha jestem podobna do sasiadki
Mi ł kiedys obiecal ze pozmywa
Wiec czekalam cieroliwie chyba 5dni
Juz nie mielismy na czym jesc i w czym pic
Wiec jak tylko chcialam szklanke to mowilam zeby umyl :p W komcu pozmywal a ja do kuchni przez ten czas nie wchodzilam by sie nie wkirzac :p

Alecta moj brat kiedys dwie h wokol stolu biegal bo gonil geparda :p
Nie wiem czy juz w przedszkolu cos jaral czy jak :p

Laskixjaki lepszy papier na wywolanie zdjec? Matowy czy blyszczacy?

Ja się doczołgałam ze sklepu, obładowana jak zwykle.. a mówię sobie, że dźwigać nie będę :no: Ale dziś robię bigos, a co tam.. moja mama może gotować nie potrafi ale jej bigos mi smakuje, więc dziś próba zrobienia takiego mamowego :-)

Agulqa ja najbardziej lubię satynowy, bo on jest taki pół na pół.
Na błyszczącym wkurzają mnie odciski palców.

Wykorzystałam swój kupon na 20 zł i zrobiłam dekupażowe zamówienie na allegro.
W taki oto sposób teściowie dostaną tace, szwagierka ze szwagrem skarbonkę żeby na swoje M odkładali, druga szwagierka ze szwagrem świecznik do podgrzewaczy, bo oni wiecznie zasłodzeni w sobie to będą się przy świecach romantyzować :p moja babcia z dziadkiem dostaną cukiernice, mama bransoletkę, a siostra pudełko na pierdoły.
Nie wiem jeszcze kiedy ja to wszystko zrobię, pewnie będę po nocach siedzieć, ale plan mam ambitny:-p

Kasiekz moja Nikola nic nie lubi.
Najlepsze byłyby frytki, pizza, chipsy i słodycze non stop :baffled:
A najbardziej się kiedyś wkurzyłam jak mi opowiadała jaką w p-kolu dobrą zupke jadła, patrze na rozpiskę, że to szpinakowa więc w domu jej też zrobiłam, a ta spojrzała i bez spróbowania stwierdziła, że jest bleeee:crazy:

Agulqa mi się bardziej podoba błyszczący :-)
Jenn ty się tam nue forsuj za bardzo. .mi się bigos kiedyś przejadl..kiedyś kiedyś miałam fazę i robiłam na okrągło. .teraz muszę mieć naprawdę dużą ochotę na niego żeby zjeść :-)
Chyba też się wezmę za porządki w ramach obudzenia się, bo na stojąco zasypiam. .
Mc sto lat dla malucha!

Alecta ja właśnie odkurzam... Znów i myje podłogi (pies= syf all the time) i zauważyłam że okna znów fo mycia :/ zatluke tego naszego edosia on siedzi i albo nosem smyra okno (chyba go to podnieca no aż oczy zamyka) albo siedzi o tym swoim wielkim ozorem wylizuje całą szybę... Więc efekt na oknie jak wyschnie...dramat :( Ola juz wie ze nie ma łapania szybko brudnymi łapami bo zaraz ma myć okno ale pies po sobie juz nie umyje,ja na niego krzyczę a ten patrzy na mnie i się uśmiecha. Dom wariatów :p
Alecta tez bym chętnie pojechała na nocne strzelanie,np fo ruchomego celu dajmy na to do mojego męża :D

Nulini, alecta to ja tak nie mam do mnie nikt nie podchodzi i nie zaczepia :D ale ja po tylu latach w poznaniu wycwiczylam minę na zimna, wredna su.kę i nikt mnie nie zaczepia ;) chociaż za dużo starać się nie musiałam bo ja wredna jestem :p
T mówi ze jak mnie poznał to myślałam w ogóle ze ja taka miła sympatyczna i w ogóle a się potem okazało ze ja z uśmiechem na twarzy mówię mu prosto twarz ze jest idiotą ;D i pn do tej pory mówi ze jestem poker face i nigdy nie wie czego się spodziewać :p

Jezyk i prawidłowo :) mi jsk się nie chce to nie chce i koniec :) o wszystko mam gdzieś :)

Agulqa_b nie wiem, zawsze mam ten sam kłopot :(

reklama
Alecta- u nas jest to samo. W przedszkolu wszystko pycha, nawet ryż ze śmietaną, a w domu wszystko ble.

Ja chyba zrobię gołąbki z włoskiej, bo szybciej się robią, a tak mi się chce ich że szok. Ale to zrobię jutro, dziś trening a mąż w pracy, więc nie dam rady.

Do góry