reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeszcze nie wiem jak to jest mieć synka mamusi, pewnie bede tak samo myśleć :-)

Masakra, dziewczyny oglądają Kubusia i hefalympy i co... Poryczałam się gdy mama Lumpka się znalazła hehe :p

Alectanja to w ogole Cie podziwiam bo dla mnie cale to tapowanie to czarna magia :-(
Tyle filmikow ogladalam i jakos noc ladmego mi z tego nie wychodzi

Laydeek to juz 3trymestra
Masz prawo nie ogarniac swiata :p

Ja mam nadzieję że Stachu nie będzie taki przytulasny zbytnio i msminsynek :/ ola i Tomek nadrabiaja miłością i przytulaniem za całą rodzinę. A najlepszy ze T taki przytulasek nie był nigdy do rodziców nie przychodził do łóżka żeby się poprzytulac (brat T do tej pory chodzi za Doris i moei "mamusiu królowo moja, posmyraj mnie po pleckach") a do mnie cały czas się klei ten mój stary ciągle się przytula "no przytul się, no daj buziaczka" Grrrrrr a ja tego nie lubię.... Spoko raz na jakiś czas ale tak ciągle brrrrr ile można

Agulqa co Ty to przecież proste, robisz tylko tap tap tap, schnie i kolejna warstwa farby tap tap tap ;)
Ja najczęściej tak szklane rzeczy maluje, ale te gąbki są też fajne do malowania drewna zamiast zwykłych pędzli, bo fajnie słoje widać albo do cieniowania, ale to już te malutkie :-)

Megami powiem Ci, że dla matki chyba łatwiej mieć córki:-p

to u mnie młodszy taki tulas, wczoraj jak mnie zaczął całować,później Piotrka a Antoś mu uciekł,bo gdzie tam brat go będzie całował :-p to m mówi do Mikołaja,że musi sobie znaleźć całusna dziewczynę,bo mama na pewno by z nim nie wytrzymała :-D w takim sensie,że mój m też bardziej przytulaśny ode mnie ,ja niekoniecznie to lubię,a jak juz to na moich warunkach ;-)
oczywiście całusy dzieci to inna sprawa :happy:

reklama
Dziewczyny mam glupie pytanie, jak jest z Wasza wiara w glupie sny? Tak mnie ten wczorajszy sen o wypadajacych zebach zestresowal ze mam humor do dup.... przez to. A najlepsze jest to ze chyba sam sie nakrecam, bo sen byl zabawny mialam w planie umyc zabki pieknie i wlozyc na miejsce i isc dalej balowac na dyskoteke jak za mlodych lat:-)

Do góry