reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Laydeek no ale wlasnie chodzi o to ze czasem trzeba uchwycic ta konkretna chwile i nie ma czasu na cierpliwosc

Edit
Aaaa nazarlam sie goracych muffinek i zaraz umre :p

Ostatnia edycja:
reklama
Pomarańcze i mandarynki.... Mmmmmmm pochłaniam, a raczej pochłonęłam bo już nie ma :-D

Cierpliwość, zdjęcia i dzieci... Niemożliwe :-D

Ja teraz kilogramami pochłaniam mandarynki i pomarańcze :)

A co do cierpliwości :) Sama jej nie mam, ale mysle ze przy dziecku sie jej nauczę.

Agulqa ja właśnie od takich momentów mam aparat w telefonie, bo czasem zanim ustawie swojego canona to trochę czasu minie :p

Oj jak mi dobrze.
Wyszłam właśnie z długiej kąpieli, umyłam i odżywiłam włosy żeby jutro rano mieć już spokój.
Nie wiem czemu, ale akurat tą jutrzejszą wizytą jestem mega podekscytowana :p

Agulqa nie mam pojęcia która najtańsza ;-) Wydaje mi się , że wszędzie pewnie mają podobne ceny. Dzisiaj za torbę wzięła babka 10zł ale robiła problem żeby ją wogóle wziąść :confused: Dziwna kobieta.... Jeszcze raz mnie wkurzy to więcej tam nie pojadę.

Kupiłam koszulki w H&M bo wszystkie za krótkie takie do latania po domu, wzięłam L i co? I dół brzucha goły.... Jutro wymienie na jeszcze większą , na tym wypiżdziejewie nawet w h&m nie ma chyba ciuchów dla kobiet w ciąży.

My dziś na obiad jak dwie świnie się najedliśmy... :zawstydzona/y: :-D

Coś mnie bierze :-( gardło mnie boli, zaczynam kichać...tak bardzo nie lubię chorować. Zwłaszcza, że teraz nie powinnam.
Młody daje w kość...M się wkurza i wychodzi na to, że walczę z nimi obojgiem. Jak to będzie po porodzie?

reklama
Do góry