reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My z Ł jak dowiedzielismy sie o ciazy to od razu ze robert. Pozniej ł czytal znaczenie imienia i robert to idealna krzyzowka mnie i ł. Poza tym ł uwielbia roberta kiyosakiego ;-)

Jezyk no ja nie wiem o co kaman :p
Ale mam ich w d. Nam sie podoba :-)

Haha moj tez pyta po co wiele rzeczy :-) grucha do nosa? To takie dziecko nie umie samo smarknac? :p
Posypka do pupy? Jemu nikt nie sypie i zyje :p i takie tam :-D
O oliwce na ciemieniuchne juz wspominalam, ze jego syn nie bedzie gadem zeby skore zrzucac :-D

Dagi spoko. Ja mam 8letniego brata a i tak wiele rzeczy jest dla mnie czarna magia
Ł tez nigdy nie mial kontaktu z takim malenstwem wiec sie dziwi po co, jak i dlaczego ;-)

reklama
Faceci szybko sie ucza i czasem w stresowych sytuacjach lepiej sobie radza. Ja po cesarce nie moglam sie ruszac to em wszystko robil przewijal, przebieral a ja potem musialam sie uczyc od niego ;)

Agulqa mi się wydaje, że imię Robert jest po prostu "zbyt normalne" i nikt nie wpada na to, że można takie imię dać dziecku.
My np dla chłopaka rozwazalismy jakiś czas Tomka.
Imię normalne, ładne, ani zbyt nowoczesne ani starodawne, a wszyscy też oczy robili

Tak jak pisze gochson-, faceci stają na wysokości zadania. Mój mąż w kryzysowych sytuacjach też lepiej sobie radzi i nie dość że daje sobie radę to jeszcze podtrzymuje mnie na duchu, reaguje błyskawicznie i sprowadza mnie do pionu. Wiadomo że jakby go nie było to musiałabym radzić sobie i z pewnością bym to zrobiła ale....dobrze, że jest. :)

Chcemy sprawić córce prezent i kupić jakiś aparat lustrzankę. Taki do 2 tyś dla początkujących. Czy któraś z Was moze coś polecić? Kojarzę, że była rozmowa o tym tutaj.

Alecta nam proponowali Tomka bo i moj i ł tata maja tak na imie.
Ale nam sie Robert podoba i juz :p
Poza tym przy drugim dziecku babcie by sie bily czy bedzie Beata czy Bozena :p

Jezyk jasne ze tak. Moj ł np teraz panikowal jakxja bylam w szpitalu
Ale to bardziej dlatego ze bal sie ze nie mowimy mu wszystkiwgo i wkedzial ze ja z nim sie bezpieczniej czuje
Ale zawsze jak razem jestesmy to nigdy nie powie ze sie boi itp zawsze dziala trzezwo, najwyzej pozniej przyzna zw mial stracha

Laydeek my mamy lustrzanke i laski nas wysmialy ze chcemy na cyfrowke zamienic :p
Nie umiemy jej obslugiwac :p
Ja sie nie znam wiec mie pomoge zupelnie ;-)

Laydeek- ile nas tyle było opinii. Ja mam Nikona i sobie bardzo chwale. Z tego co pamiętam to chyba Alecta i femme- najlepiej znały się na aparatach, ale mogłam pomylić. ;)

reklama
Do góry