reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa w jeżdżeniem do byg już rzygam dosłownie..... Wymienię tutaj na większą i już.... Choć i tak pewnie będą za krótkie te koszulki... Eh.... może je zwrócę i pójdę małemu półśpiochy kupić :p Obrabiam farmę i idę dalej prasować choć dzisiaj ochoty na to nie mam....

Właśnie wróciliśmy z wrocka. Padam na twarz! Przeszliśmy pół wrocka, objedlismy się jak dzikie świnie a teraz mogę oglądać master chef rozwalona na kanapie. Matko, zaraz zasne :)

Doggi nie ma to jak taka aktywna niedziela :-)

Ja dzisiaj nie zrobiłam nic.
Nie miałam na nic siły po nieprzespanej nocce.
Łukasz zrobił śniadanie, obiad, pomył naczynia, rozwiesił pranie, a ja leżałam i pachniałam.

Właśnie rozmawiałam ze szwagierką i przyjeżdża ze swoim narzeczonym do nas na święta razem z teściami :-D
Będzie u nas tłoczno w tym roku :-D

Witam p urodzinowym weekendzie. Właśnie wyszli ostatni goście. Wczoraj zaś od rana sprzątałam i przygotowywałam jedzenie a do 3 goście siedzieli. Dziś jeszcze jedni przyszli i spokój :))) Mam do nadrobienia 20 stron tego wątku więc chwilę mi to zajmie :)))

o matko, jeden dzień nie wchodzenia na forum i takie zaległości :D

tak czytam co u was i jestem zdecydowanie w tyle. U mnie rzeczy dla młodego jeszcze nie poprane i nie poprasowane, szczerze mówiąc chciałam to zrobić po świętach ale może część rzeczy ogarnę już teraz. Kto wie jak to będę sie czuła za 3 tygodnie.

co do pomarańczy i mandarynek to też ciągle się nimi zajadam - trzeba się najeść póki można bo po przy karmieniu piersią pierwszy miesiąc bez cytrusów :(

reklama
Licja ja nie zamierzam stosować diety eliminacyjnej, wszystko trzeba jeść szczególnie jeśli jesz to w ciąży. Tylko trzeba sprawdzać wpływ jedzenia na dziecko :)

Ja miałam dzisiaj małą drzemkę przed 19, inaczej chyba nie dałabym rady. Pranie zrobione, więc teraz tylko odpoczynek.
Brzuch się trochę uspokoił, ale w krzyżu teraz pobolewa.
Powinnam mieć jakieś zajęcie dodatkowe, żeby sobie w tym czasie dorobić i nie dostać na łeb.. jakieś pomysły?

Do góry