reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nikon d3100 ale ja mam go już od ponad dwóch lat, wiec teraz są pewnie nowsze modele.
Dziewczyny Ci powiedzą na co najlepiej zwracac uwagę. Bo ja to kompletny amator.

reklama
Ja mam lustrzankę cyfrowa canon eos 700d (chyba) kupowalam w sierpniu placilam jakieś 2300, teraz powinny być tańsze i tez sobie bardzo chwałę. I to też nie jakiś profesjonalny sprzęt, bo taki mi nie potrzebny. Ale ogólnie jestem laikiem w sprawach aparatów wiec może inne dziewczyny mogą coś więcej doradzić :)

LayDeek Canon 100D, 1200D lub jeśli z Nikona to wybrałabym między 5100, a 3200.
I najlepiej szukać zestawu z obiektywami 18-105 ;-)

Agulqa, bo lustrzanka na automacie to jak pchanie mercedesa :p

Dzisiejszy cały dzień mam z du.py.
Niby się na chwilę położyłam, ale przy dzieciakach nie da się pospać.
Ciągle wrzeszczały, waliły czymś...może z 10 minut trwała moja drzemka.
Teraz u Nikoli jest koleżanka więc hałasu ciąg dalszy...

No właśnie teraz poczytalam nt 5100 i opinie pozytywne jak dla amatora :)) pokaze jeszcze mężowi i niech on poczyta :)
Dzieki dziewczyny.

alecta, ja tez dzisiejszy dzien mam z du*py. Boli mnie brzuch. Nie mogę sie schylać. Oczywiście to jelita, ale masakra.

Laydeek no widzisz.
A dla mnie po prostu wkurzajace jest to ze ona pol godziny wylapuje ostrosc...
I chce zrobic zdjecue juz teraz a ona szuka ostrosci 20sec. No wiec sie wkurzam... tylko tyle

Nulini ja mojej kilka lat temu tez robilam :p

Odzylam! Wróciłam do świata żywych. Nie wiem jak to się stało i co pomogło ale już nie chce mi się z***ac jestem taka glodna ze chyba sprobuje zjeść odrobinę obiadu, bo dalej nim pachnie wspaniałe. Każdy ma coś dobrego. Ja za pomarańczami jakoś nie przepadam, ale jabłuszka uwielbiam....

reklama
Ja kocham pomarańcza i mandarynki, no ale teraz pozwalam sobie na niewielkie ilości niestety.
Znowu mnie dzisiaj brzuch boli, może też dlatego, że trochę chodziłam.. ale wygrzewam właśnie kanapę i szukam jakiegoś fajnego filmu żeby sobie umilić czas.

Do góry