reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini najlepsze bylo to ze nie mialam po nich zgagi!!! Zaluje ze mialam tak malo maki bo reszty pod dostatkiem a tak dosypalam orkiszowej z przepisu do piernikow :p
Musze kupic i jeszcze w tyg zrobic bo chwila moment a ł sie rozplywal :-)

Mommy ja dawno nie bylam ale chyba sie juz za ino nie wypuszczam przed porodem :p
No chyba ze wrzuce torbe do szpitala do bagaznika :p

Doggi super ze wyjazd udany
My juz mamy tyyyyle planow gdzie jechac na wiosne ze nie wiwm kiedy to ogarniemy
Biskupin, wroclaw, poznan, warszawa, karpacz :p
Ahhh juz sie doczekac nie moge jak wsiadziemy z Robertem w samochod i pojedziwmy gdzies tylko w 3 :-)

Alexta to fajnie :-)
Mi sis napisala ze nie przyjedzie w swietz tylko moze w nd po...
A pierwsza opcja byla ze w 1 dziem swiat
Chyba nikt nie liczy ske z moim zdaniem, kazdy sam planuje kiedy mu pasuje do nas wpasc nie pytajac o zdanie :p

Mi zostalo troche prasowania jeszcze ale poki co odpuszczam
Dzis i yak sie narobilam w lazience :p

Jenn ja tak jak Ty :-)
Polozna mowila jesc wszystko tylko z umiarem
Proponuje porobic samemu prezenty ;-)

reklama
Dobry dzień :-)
Chłopaki odprawione, pranie puszczone a ja jeszcze do ciepłego łóżeczka wróciłam.
Ja jedynie za bardzo rzeczy wydymajacych nie będę jeść ale sama się średnio po nich czuję więc m.in. dlatego. Resztę normalnie będę jeść.
Ja miałam spory problem z zaśnięciem wczoraj bo najadlam się różnych ciastek na imieninach i strasznie mnie palilo..zgaga okropna!
Doggi ty obzartuchu :-D
Alecta czasem trzeba wyluzowac i sobie poleniuchowac ;-);-)

Witam rano, szynszyl mnie obudził o 6 i spać nie mogę. Co do diety to jadła wszystko tylko ostrożnie ze składnikami, kóre mogą powodować kolki. Jak widziałam, że małemu nic nie jest to potem wszystko jadłam.

Doggi mówisz, że nawiedziłaś nasze miasto :)))) Byłaś na jarmarku czy tylko po sklepach polatałaś?

Nulini brzuch przestał boleć?

Jeżyk jak tam synuś, nie gorączkuje już? Z Franka, który wyjada braciom słodycze się uśmiałam :))))

I mnie wygoniło z łóżka z rana. A dokładnie to kot o 6.20 przywlókł się do domu i już zasnąć nie mogłam jak do niego wstałam. Jeszcze trochę i budzę młodego. Sama już wypiłam swój syrop z imbiru i znowu czeka mnie kilka dni walki z przeziębieniem.

alecta, zazdroszczę. U mnie wizyta dopiero w sobotę...

Ojej McPearl ja do soboty bym jajko zniosła hehe.
Już tej dzisiejszej doczekać się nie mogłam.
Mi zatoki nie dają spokoju.
Nie bolą mnie na szczęście, ale ciągle są zapchane.
Psikam kroplami i na szczęście mi pomagają, ale nie na długo

agulqa, hehe, masz asa w rękawie! :-D Przekupuj Ł muffinkami :-D Ja zgagi nigdy nie mam, a żrę ciasto i gorące i surowe :-D

AZA, tak, wczoraj już brzuch nie bolał wcale i nie rzygałam :-D

reklama
To mi wczoraj teściowa przyniosła sękacza w polewie czekoladowej. Zajadalam się, a potem pół nocy cierpiałam z powodu zgagi. Ostatnio nawiedza mnie ona regularnie.

Do góry