reklama
Mommy a na kiedy ty masz termin? Mój nigdy by sobie nie wybaczyl gdyby go przy porodzie nie było.
Agulqa_b zawsze jakaś alternatywa
Ja dziś znów spałam! Hurra.
Jak wy czujecie wasze brzuchy? W sensie leżąc na plecach. Bo u mnie od dwóch dni jest tak że między żebrami a brzuchem spokojnie mogę położyć dłoń a o tak jeszcze mi.kilka mm brakuje do brzucha. Z Olą nawet tuż przed porodem tak nie miałam, prawie do końca brzuch był prxy samych zebrach, dopiero tydxien przed porodem zszedł niżej ale i tak mieściły mi się tam max 2 palce
Agulqa_b zawsze jakaś alternatywa
Ja dziś znów spałam! Hurra.
Jak wy czujecie wasze brzuchy? W sensie leżąc na plecach. Bo u mnie od dwóch dni jest tak że między żebrami a brzuchem spokojnie mogę położyć dłoń a o tak jeszcze mi.kilka mm brakuje do brzucha. Z Olą nawet tuż przed porodem tak nie miałam, prawie do końca brzuch był prxy samych zebrach, dopiero tydxien przed porodem zszedł niżej ale i tak mieściły mi się tam max 2 palce
agulqa_b
Fanka BB :)
Aza narazie nic
Mowi ze pogadamy jak wroci bo kest troche czasu jeszcze
A taxa wyniesie tyle co noc w hotelu wiec wole jechac i tam spac jak cos
Elutka znajac mnie jak pojade z nim bedziw spokoj a jak zostane sama to bedzie sie dzialo
Laydeek jak ma taki kawal za taxe placic to wole byc tam z nim
Poza tym nie ma mi kogo zalatwic
Mama bedzie na nocce, tata w niemczech, kacha bez prawka i w ogole bardziej panikujaca niz ja i zostaje babcia po dwoch udarach, wiec no po prostu nie ma kogo
Ja bym nie miala nic przeciwko, tak jak i teraz te 2tyg szkolen wiedzialam ze trzeba i juz
No ale teraz jak wspomnialam juz sie boje troche, jakby niw bylo dzis weszlam w 36tc czyli coraz blizej terminu
Mowi ze pogadamy jak wroci bo kest troche czasu jeszcze
A taxa wyniesie tyle co noc w hotelu wiec wole jechac i tam spac jak cos
Elutka znajac mnie jak pojade z nim bedziw spokoj a jak zostane sama to bedzie sie dzialo
Laydeek jak ma taki kawal za taxe placic to wole byc tam z nim
Poza tym nie ma mi kogo zalatwic
Mama bedzie na nocce, tata w niemczech, kacha bez prawka i w ogole bardziej panikujaca niz ja i zostaje babcia po dwoch udarach, wiec no po prostu nie ma kogo
Ja bym nie miala nic przeciwko, tak jak i teraz te 2tyg szkolen wiedzialam ze trzeba i juz
No ale teraz jak wspomnialam juz sie boje troche, jakby niw bylo dzis weszlam w 36tc czyli coraz blizej terminu
femme fatal
Mama Ninki :)
SPRITE - fajny kolorek :-) miałam kiedyś podobny ale jak się trochę spłukał to już nie wyglądałam za dobrze więc rudością mówię nie
AGULQA - ja bym nie puściła ale ja zołza i panikara
DOGGI - ja mam ful miejsca
Dzień dobry ;-) młoda w szkole myślałam że pośpię jeszcze a tu dupa rozbudziłam się
AGULQA - ja bym nie puściła ale ja zołza i panikara
DOGGI - ja mam ful miejsca
Dzień dobry ;-) młoda w szkole myślałam że pośpię jeszcze a tu dupa rozbudziłam się
MommyTigger
Fanka BB :)
Doggi z om na 22 stycznia, z usg różnie wychodzi, Ostatnoi 17 wyszedł. Co do brzucha to musiała bym sprawdzić i zwrócic uwagę ;-) Ogólnie nie leżę na brzuchu bo mi niezbyt się robi.
Agulqa ja to byn wybrała wersje z taksówką bo jak nic się nie wydarzy to Ł grzecznie wróci a kasa w kieszeni. Jeżeli zaś coś by się wydarzyło to szybko przyjedzie a Ty przynajmniej będziesz rodzić u siebie a nie w Toruniu Jeszcze macie kilka dni na dogadanie tematu
Doggi ja leżąc to między biustem a brzuchem mogę tylko jeden palec włożyć.
Doggi ja leżąc to między biustem a brzuchem mogę tylko jeden palec włożyć.
Alleluja nie uwierzycie co robiłam w nocy.
SPAŁAM!!!!!!!!
Już zapomniałam jak to jest
Ł stanął na wysokości zadania i uszykował dzieciaki do przedszkola, że wstawać nie musiałam.
Jedynie Nikole uczesałam żeby się dziecko mi nie wstydziło
Teraz pojechał ich odwieźć i zaraz wróci zrobić mi śniadanko :-)
W ogóle wczoraj Ł był w aptece i kazałam kupić mu krople do nosa dla mnie, bo te wszystkie inne specyfiki nic mi nie pomagały i babka powiedziała mu, że jak już jestem na końcówce ciąży to spokojnie mogę używać nawet trochę mocniejszych kropel niż te dla maluszków, bo na tym etapie ciąży nic się już nie stanie.
Więc w końcu mogę normalnie oddychać.
Zaraz idę się szykować i jedziemy z Ł do tego ZUSu na 12.
Trochę zaczynam się denerwować tą całą kontrolą :-/
Sprite świetny kolorek.
Mi by na pewno o wiele ciemniejszy wyszedł, bo ostatnio robiłam "czerwień Londynu" Syossa.
SPAŁAM!!!!!!!!
Już zapomniałam jak to jest
Ł stanął na wysokości zadania i uszykował dzieciaki do przedszkola, że wstawać nie musiałam.
Jedynie Nikole uczesałam żeby się dziecko mi nie wstydziło
Teraz pojechał ich odwieźć i zaraz wróci zrobić mi śniadanko :-)
W ogóle wczoraj Ł był w aptece i kazałam kupić mu krople do nosa dla mnie, bo te wszystkie inne specyfiki nic mi nie pomagały i babka powiedziała mu, że jak już jestem na końcówce ciąży to spokojnie mogę używać nawet trochę mocniejszych kropel niż te dla maluszków, bo na tym etapie ciąży nic się już nie stanie.
Więc w końcu mogę normalnie oddychać.
Zaraz idę się szykować i jedziemy z Ł do tego ZUSu na 12.
Trochę zaczynam się denerwować tą całą kontrolą :-/
Sprite świetny kolorek.
Mi by na pewno o wiele ciemniejszy wyszedł, bo ostatnio robiłam "czerwień Londynu" Syossa.
Ostatnia edycja:
Doggi- ja od jakiegoś czasu też tak mam. W ogóle mam wrażenie, że mi brzuch opadł. Ale to chyba jeszcze za szybko.
Agulqa- a on chce jechać? Jeśli tak, to niech jedzie na te kilka godzin. Najwyżej jak w ten dzień będziesz źle się czuła to zadzwoni, że go jednak nie będzie bo żona rodzi. a jak będzie dobrze to sobie spokojnie w domu na niego poczekasz.
Ja też bardzo lubię rudę, ale takie właśnie żywe, nie splukane.
Miłego dnia.
Alecta- bez paniki, no chyba Ci nie wmowia, że to wzdęcia a nie brzuch ciążowy
Agulqa- a on chce jechać? Jeśli tak, to niech jedzie na te kilka godzin. Najwyżej jak w ten dzień będziesz źle się czuła to zadzwoni, że go jednak nie będzie bo żona rodzi. a jak będzie dobrze to sobie spokojnie w domu na niego poczekasz.
Ja też bardzo lubię rudę, ale takie właśnie żywe, nie splukane.
Miłego dnia.
Alecta- bez paniki, no chyba Ci nie wmowia, że to wzdęcia a nie brzuch ciążowy
Jeżyk ja się bardziej martwię o to, że jakiś debil stwierdzi, że nic mi na tyle nie dolega żeby być na zwolnieniu i mogę pracować.
Nie ważne, że kręgosłup mnie nawala, mam skurcze, cierpię na bezsenność i duszności.
W sumie to prawie każda ciężarna ma...
Ostatnio chyba za bardzo mnie pech prześladował :-/
Sprite ja jeszcze nad tym kolorem myślałam, bo jest ciemniejszy więc mi powinien wyjść w miarę podobny, ale ten co ostatnio robiłam też mnie kusi
Kurde musze jeden pod drugim, bo fota się nie wystawiła, a z tel nie mogę edytować
Nie ważne, że kręgosłup mnie nawala, mam skurcze, cierpię na bezsenność i duszności.
W sumie to prawie każda ciężarna ma...
Ostatnio chyba za bardzo mnie pech prześladował :-/
Sprite ja jeszcze nad tym kolorem myślałam, bo jest ciemniejszy więc mi powinien wyjść w miarę podobny, ale ten co ostatnio robiłam też mnie kusi
Kurde musze jeden pod drugim, bo fota się nie wystawiła, a z tel nie mogę edytować
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mieszcze 1-2 paluchy między ;-)
Agulqa Aza ma w sumie dobry pomysł z tą ewentualną taksówką :-)
Ja sobie raz zrobiłam rude w lecie ale źle się w nich czułam. .chyba nie mój kolor.
Alecta nue denerwuj się :-) dka mnie kontrola q ciąży to jakaś paranoja. ..
Agulqa Aza ma w sumie dobry pomysł z tą ewentualną taksówką :-)
Ja sobie raz zrobiłam rude w lecie ale źle się w nich czułam. .chyba nie mój kolor.
Alecta nue denerwuj się :-) dka mnie kontrola q ciąży to jakaś paranoja. ..