reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam :-)

Doggi ja na plecach nie leżę :-( Ale brzuch wysoko, bo mnie skóra piecze. Ok, położyłam się na te 2s :D zmieszczę 1 paluch, max 2.

Współczuję wyjazdów, mój na szczęście nigdzie się nie wybiera (póki co)...

Agulqa jeden plus, że to pierwsze dziecko i nie musisz się martwić o opiekę dla starszaka. Dzwonisz po taxi i Cię nie ma. Ale zupełnie rozumiem! Też bym tak nie chciała sama... :no:

Alecta
gratki przespanej nocy! Powodzenia w zusie!

31 dni do końca, czyli 9 miesiąc rozpoczęty :szok:

reklama
Chyba Stachu dokonał obrotu!!!! Już czekam na położną i gina. W poczekalni siedząc zaczął się rzucać i potem nagle parcie na pęcherz... Matko chyba psikusa zrobił i tuż przed wizytą obrócił się. Zaraz się okaze :)

Cholera... Nie ma dziś mojego gina, znów ta niekompetentna szm.ata co raz mi na wizycie mówiła że ona mi nic nie poradzi bo ona nie zna mojego przypadku i ta sama co fochy miała ze dziecko się rusza w brzuchu i jej przeszkadza.... No KUR.WA za co ta piz.da?!

Alecta supee ze pospalas troche, ja budzilam sie o 1,4,5 i juz zasnac niw moglam
W koncu sie udalo i spalam do 7

Jezyk on mowi ze chxe bo beda osobu co wyniki robia wiec tezmcos sie dowie ciekawegp
Z drugiej strony nie wie do ktorej w banku bedzie itp
Wyjdzie samo pewnie

Ja o poczatku na lezaco moge tak reke wsadzic ;-)

A ja zaczelam liczyc ruchy i na 5tym maly sie wylaczyl i koniec

Doggi, spokojnie. Jak co to opier***l babsztyla i koniec. Kciuki za główkę na dole. A to tak może być, że go po prostu nie ma i ma zastępstwo?

Kopnijcie mnie w du*e. Tak i się nic nie chce od kilku dni...prawie nic nie robię, chata zapuszczona. Jakby ze mnie powietrze uszło. Nie wspomnę, że nawet z mężem się ostatnio nie przytulamy w łóżku bo mi się nie chce. Toż to nie ja :-p

Doggi spokojnie.
McPearl dobrze pisze, jak coś to zj.eb babe.

Ja mam dopiero w poniedziałek wizytę, ale na szczęście z rana :-)

reklama
My z Ł jak jutro sie zaczniemy tulic to skonczymy w pon przed jego praca ;-)
Tyle ze nam samo przytulanie sie chyba zostalo skoro rozwarcie juz jest

A male syrki dalej matke w du.pie maja

Do góry