reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Aza watpie bo on tam raz ze prawie nikogo nie zna, dwa ze wiekszosc na pewno bsdzie pic a trzy ze to jednak ok 40km bedzie...
Poza tym nz pewno od rana pewnie ld 8 lub 9 bedzie wbanku i prosto z banku by jechal na ta impreze
No i kij wke o krorej by wrocil, niby ten autokar ale ma wiem jak to jest, zawsze opoznienia i nikt nke odwiezke jego pierwszego bo tak chce...

Mommy mi nie chodzi nawet o sam porod bo sama noe zamoerzam za szybko jechac tylko o to ze po ostatniej akcji jdstwm juz przewrazliwiona
I zdecydowanie lepiej mi jak ł jest przy mnie a nie np jego mama czy tata, to chyba normalne

Aza o ja tez tak chce jak w pierwszej ciazy aby mi wody odeszly;p

Doggi u mnie na wieczor tez non stop skurcze brzucha. Ostatnio nic nie powodowaly. Zobaczymy co jutro wieczorem gin powie:)

Dobry:-)
Jenn pewnie przezywasz stąd pobudka tak wcześnie, ja od 6 na nogach:-)
Doggi już bliżej końca a grudzień zleci szybko ;-)
Agulqa ja to nie wiem czy bym puścił ma swojego na imprezę gdzieś dalej na tym etapie ciąży. .chyva bym się trochę bała, że coś się zacznie..
Dagi i tu się z tobą zgadzam, że co w domu to w domu :-) ja tym razem mam zamiar w ostatniej prawie chwili do szpitala jechać i ram spędzić minimum czasu ;-)
Aza ty to jak nie w rozjazdach to na imprezach hihi
Mi już dzisiaj trochę brzuch odpuscil, ale nogi bolą w udach okropnie czasami
Miłego :-)

Hej
I ja juz nie spie
Odliczam do jurra do 20

Elutka jeszcze tak myslalam ze jzk hotel nie bedzoe mega drogi to pojade z nim i bedziemy tam spac a w razie w weame torbe i w toruniu urodze ;-)
Fajnie by bylo jakbu pojechal bo maja bys durektorzy oddzialow, menagerowie i osoby z najlepszymi wynikami
Ł ma byc w tej ostatmiej grupie. Jest od pazdzkernika i kazdy oh i az ze takie ma wyniki
Sama juz nie wiem

Witam, mój panicz oddelegowany :) Dziś jadą tramwajem na jakieś warsztaty. Trafił do grupy gdzie kilka razy w miesiącu mają wyjścia, fajnie :)

Agulqa rozumiem strach. Co na to Ł?

Elutka a co, jak szaleć to szaleć :)))

Powodzenia wizytującym :)

Agulqa też jest to jakiś pomyśl. ..no ale faktycznie jak ma być taka śmietanka to zawsze warto być. .hm qrcz e
.e może nie będzie tak źle :-):-)
Dobilysmy 1000strony!!!

Agulqa, a ja uważam ze powinien pojechać :) Tylko niech Ci załatwi opiekę na ten czas. Jest dopiero grudzień, rodzic jeszcze nie zamierzamy. Ty będziesz grzecznie leżeć i pachnieć.
A co ja mam powiedzieć jak mój G 4-5 stycznia leci do Anglii w delegacje. Twój bedzie 40 km. Gdyby coś, wzywa taxi. My się tu Tobą zajmiemy :-)))))

reklama
Dzień dobry! :-)

Agulqa rozumiem, ale nie szalej z tym porodem :-D Poczekaj jeszcze troche ;-)

Wstałam i od rańca już piore, tyle naszego prania się zebrało, że głowa mnie boli....Szkoda , że nie mam jakiegoś pokoju suszarni bym wtedy porozstawiała suszarki i prała i prała - oh moje marzenie :-D

Do góry