reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Z tymi kontrolami z ZUSu to są kpiny czasami.. Do znajomej przyszła kontrola jak była w 9 miesiącu ciąży, tak tylko sprawdzić czy faktycznie jest w ciąży. Ja rozumiem, że mają swoje procedury i w końcu te etaty kontrolerów muszą być uzasadnione..ale bez przesady.
U mnie póki co nikt się nie pojawił, a w sumie zus mi płaci od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane doświadczyć urzędasów w moim mieszkaniu!

Dzisiaj mam bojowy nastrój przez to niewyspanie, a jeszcze po lekarzu jadę rozmawiać z kierowniczką odnośnie nieszczęsnej umowy. Ale obawiam się, że ona nic nie załatwi w centrali.. :-(

U mnie też 2000 i nie wiem o co wam chodzi :-D :-D

ALECTA będzie dobrze ;-) ale nie dziwię się że masz stresa :-/

Ten brzuch mój o tak wyglada o to wam chodzi? Ja tam całą lape wsadze :p

Załączniki

• 1417680216582.jpg
    1417680216582.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 1417680226708.jpg
    1417680226708.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 40
Ta ilość zależy od ustawienia ile postów na stronie chcecie widzieć :) Standardowo wychodzi na to, że jest stron 2001 właśnie, ale to można zmienić :-)
femme ja też podobnie mogę tak czasami całą rękę włożyć, a czasem mniej.. to zależy jak się mały ułoży ;-)

Femme ja mam dokładnie tak samo!
I zastanawia mnie to bo na tym etapie brzuch pod cycki powinien być chyba, bo macica przecież już dorodna. Ja miałam wyżej ale ostatnio tak mi zszedł nisko i mówię z ola to tuż przed porodem nie miałam tak nisko jak teraz. Ciekawe od czego to zależy

reklama
Do góry