reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dobilysmy 1000strony!!!
U mnie dopiero 500
alecta, w 8 miesiącu kazać pracować to już by chyba chore było W końcu masz kontakt z klientami, siedzisz przed komputerem i to nie są sprzyjające warunki
jenn200818
Fanka BB :)
Z tymi kontrolami z ZUSu to są kpiny czasami.. Do znajomej przyszła kontrola jak była w 9 miesiącu ciąży, tak tylko sprawdzić czy faktycznie jest w ciąży. Ja rozumiem, że mają swoje procedury i w końcu te etaty kontrolerów muszą być uzasadnione..ale bez przesady.
U mnie póki co nikt się nie pojawił, a w sumie zus mi płaci od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane doświadczyć urzędasów w moim mieszkaniu!
Dzisiaj mam bojowy nastrój przez to niewyspanie, a jeszcze po lekarzu jadę rozmawiać z kierowniczką odnośnie nieszczęsnej umowy. Ale obawiam się, że ona nic nie załatwi w centrali.. :-(
U mnie póki co nikt się nie pojawił, a w sumie zus mi płaci od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane doświadczyć urzędasów w moim mieszkaniu!
Dzisiaj mam bojowy nastrój przez to niewyspanie, a jeszcze po lekarzu jadę rozmawiać z kierowniczką odnośnie nieszczęsnej umowy. Ale obawiam się, że ona nic nie załatwi w centrali.. :-(
femme fatal
Mama Ninki :)
jenn200818
Fanka BB :)
Ta ilość zależy od ustawienia ile postów na stronie chcecie widzieć Standardowo wychodzi na to, że jest stron 2001 właśnie, ale to można zmienić :-)
femme ja też podobnie mogę tak czasami całą rękę włożyć, a czasem mniej.. to zależy jak się mały ułoży ;-)
femme ja też podobnie mogę tak czasami całą rękę włożyć, a czasem mniej.. to zależy jak się mały ułoży ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja na telefonie nie czytam, a na kompie mam ustawioną maksymalną ilość postów na stronę ;-)
Femme ja mam dokładnie tak samo!
I zastanawia mnie to bo na tym etapie brzuch pod cycki powinien być chyba, bo macica przecież już dorodna. Ja miałam wyżej ale ostatnio tak mi zszedł nisko i mówię z ola to tuż przed porodem nie miałam tak nisko jak teraz. Ciekawe od czego to zależy
I zastanawia mnie to bo na tym etapie brzuch pod cycki powinien być chyba, bo macica przecież już dorodna. Ja miałam wyżej ale ostatnio tak mi zszedł nisko i mówię z ola to tuż przed porodem nie miałam tak nisko jak teraz. Ciekawe od czego to zależy
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja cały czas tak nisko miałam teraz to i tak jest wysoko pojęcia nie mam od czego to zależy ;-)