reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, w lidlu są teraz w promocyjnej cenie 2 zł coś. a w intermarche za 2,99 zł pomelo ;-)

kolor faktycznie fajny, ale na pudełku wszystkie fajnie wyglądają ;-);-)

Lay kroplówka? :-D

Zaraz wskakuję pod kołderkę, padam na ryjek...

Zachciało mi się na roraty latać wieczorami i tak mnie dziewczyny tam wymęczyć potrafią, ze szok. Ale przynajmniej po powrocie szybko padają :-D

Taka o apka:

Maaaaaatko ja się wykończę nerwowo codziennie wieczorem mam skurcze co 20min... Grudniu mijaj!

Ps główka na 100% na górze jest, czuję ja pod ręką i za nic nie można pomylić z du.pką matko jakie słodkie uczucie jsk tak główka się ociera o rękę :)

Ostatnia edycja:
Doggi łączę się z Tobą w bólu. Wieczorem mam skurcze krzyżowe i teraz też się męczę. Dobrze, że już czujesz się lepiej a problemów z hemoglobiną nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że obędzie się bez transfuzji.

Sprite kolorek fajniutki :)))

reklama
Agulqa_b ja franca nie pozwoliłabym Tomkowi jechać, stracha bym miała zostać sama tym bardziej z rozwarciem. On już teraz nie wychodzi nigdzie i nie pije żeby być w gotowości (w końcu zrozumiał że ta ciąża dobiega końca)

12.12 moje imieniny :)

Do góry