reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Dobry ;-)
Ja jak zwykle weekend nie miałam czasu więc wybaczcie ale nie nadrabiam ;-) leżymy sobie z Niną w łóżeczku i odpoczywamy przy bajce
AGULQA - Olympus XZ 10 ... ale po lustrzance to jest niesmak ładne filmy kręci a zdjęcia jak zdjęcia z cyfrówki
Ja jak zwykle weekend nie miałam czasu więc wybaczcie ale nie nadrabiam ;-) leżymy sobie z Niną w łóżeczku i odpoczywamy przy bajce
AGULQA - Olympus XZ 10 ... ale po lustrzance to jest niesmak ładne filmy kręci a zdjęcia jak zdjęcia z cyfrówki
agulqa_b
Fanka BB :)
No my teraz mamy nikon d3000. Ale kurde, wkurza mnie bo Ł nie umie go dobrze ustawic, ja tym bardziej a na auto niby jak ma robic to czasem milion razy traeba kliknac bo ostrosci nie lapie
No i nie widzimy jak robimy zdjecie na tym ekraniku tylko trzeba oko do dziury wkladac
No i nie widzimy jak robimy zdjecie na tym ekraniku tylko trzeba oko do dziury wkladac
femme fatal
Mama Ninki :)
AGULQA - mi w tym moim się podoba że ma ekran dotykowy i pykam paznokciem w miejsce gdzie ma być ostrość i tam jest ;-) w ogóle ma sporo bajerów
Kurde Nina coś marudzi że jej nie dobrze i że boi się że rzygać będzie
Kurde Nina coś marudzi że jej nie dobrze i że boi się że rzygać będzie
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk lustrzanka
Wlasnie on nie ma takiej opcji by przez ekranik patrzec
Wlasnie on nie ma takiej opcji by przez ekranik patrzec
Hmm ja w swoim canonie mogę fotkę też przez ekranik robić, ale nie używam tego w ogóle.
No chyba, że robię jakieś zdjęcie prawie, że na leżąco
Tak samo nie lubię używać automatu, bo zazwyczaj wtedy zdjęcie wychodzi nie takie jak chcę i na siłę portrety mi robi z lampą, a za to w szkole zawsze zjeb.ki dostawaliśmy, że używamy wbudowanych lamp.
Drzwi się otwierają.
Ł mówi, że sam nie wie jak to zrobił, ale zrobił i jeszcze jutro jak do pracy będzie wychodził to sprawdzi.
No chyba, że robię jakieś zdjęcie prawie, że na leżąco
Tak samo nie lubię używać automatu, bo zazwyczaj wtedy zdjęcie wychodzi nie takie jak chcę i na siłę portrety mi robi z lampą, a za to w szkole zawsze zjeb.ki dostawaliśmy, że używamy wbudowanych lamp.
Drzwi się otwierają.
Ł mówi, że sam nie wie jak to zrobił, ale zrobił i jeszcze jutro jak do pracy będzie wychodził to sprawdzi.
reklama