reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk nooo nie mamy bo to stary aparat jest ;-)
Doggi czemu grzeszymy? ja bym musiala usiasc z instrukcja ktorej ł juz dawno nie ma i poszperac
Doggi czemu grzeszymy? ja bym musiala usiasc z instrukcja ktorej ł juz dawno nie ma i poszperac
agulqa_b
Nooooo nie umiemy
Mnie najbardziej wkurza to ze klikam zeby zdjecie robilo a to gowno szuka ostrosci 3minuty i nie robi potki bo nie moze znalezc
Mnie najbardziej wkurza to ze klikam zeby zdjecie robilo a to gowno szuka ostrosci 3minuty i nie robi potki bo nie moze znalezc
agulqa_b
Doggi nie mam pojecia bym musiala poczytac i poszukac bo dla mnie to czarna magia totalnie
Moze i mozna, ale jak?
Sciagnelam instrukcje wiec dzis lub jutro usiade poczytam i moze cos sie dowiem
Moze i mozna, ale jak?
Sciagnelam instrukcje wiec dzis lub jutro usiade poczytam i moze cos sie dowiem
Agulqa na obiektywie masz taki pstryczek przy symbolu AF.
Wystarczy zmienić na m czyli manualny i wtedy ustawiasz ostrość kręcąc obiektywem.
No i jak patrzysz przez obiektyw to masz tam takie kropeczki, przy auto ostrości jak wcisniesz migawke do połowy to ta, która łapie ostrość podswietli się (u mnie na czerwono) i tą kropeczke kierujesz na przedmiot, który ma być ostry.
Wystarczy zmienić na m czyli manualny i wtedy ustawiasz ostrość kręcąc obiektywem.
No i jak patrzysz przez obiektyw to masz tam takie kropeczki, przy auto ostrości jak wcisniesz migawke do połowy to ta, która łapie ostrość podswietli się (u mnie na czerwono) i tą kropeczke kierujesz na przedmiot, który ma być ostry.
reklama
agulqa_b
Alecta dzieki
Posiedze i popatrze
Instrukcje juz sciagnelam to moze uda mi sie cos obczaic i faktycznie nowego nie bedziwmy kupowac
Chociaz ja bym chciala taki co za jednym pstryknieciem robi suuuuuper fotki
Posiedze i popatrze
Instrukcje juz sciagnelam to moze uda mi sie cos obczaic i faktycznie nowego nie bedziwmy kupowac
Chociaz ja bym chciala taki co za jednym pstryknieciem robi suuuuuper fotki