reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn mój tak naprawdę gra głównie gdy ja juz jestem w łóżku wiec kit z tym,bo ja i tak siedzę i próbuje spać i mój nie jest mi do szczęścia potrzebny :p
T dostał zakaz kupna ps4 ale i tak stwierdził że mu zbędne bo kiedy ma fajnych gier :p

Agulqa_b może niech pójdzie do.lekarza z barkiem uszkodzenia w stawach lubią nawracać co kilka lat, tak mi teść mówił jak kolano mi robił
Niezły sen ;)

Alecta u mnie postęp zasnęłam kolo 3ciej :p ola wstała o 6tej ale jej bajki włączyłam i dalej spałam do 9tej

Mommy zrób z mojego przepisu pierniki one są dobre zaraz po wyjęciu z pieca i mogą leżeć długo, spróbuj są super.

Bada to ja wczoraj o dziwo spoko, ale dziś jak wstałam to mnie tak rwalo podbrzusze i krocze ze chodzić nie mogłam, w sumie to nadal nie mogę :/ ale już trochę lepiej
36tc wow szaleństwo!!!!

reklama
mnie to najbardziej boli kość łonowa czy to jest to spojenie nie wiem nie rozrużniam,ale jutro mam wizytę i się poskarżę,bo w nocy to przekręcić się z boku na bok nie mogę tak boli

życzę dnia bez bóli,kto może niech odpoczywa

Jenn ha oficjalnie nie muszę ale wypadałoby pójść z dzieckiem na spacer bo jak siedzi w domu to dostaje ptapty

Bada ze tez prxy niedzieli te wewnętrzne dzieci nie dają odpocząć :p

Jezyk jakiś głupot? Rano bolało jak na okres, teraz to takie uczucie klucia czy szarpania w podbrzuszu i w kroczu jakby miało mi rozerwać ale to tylko jak wstaje

Agulqa_b może niech pójdzie do.lekarza z barkiem uszkodzenia w stawach lubią nawracać co kilka lat, tak mi teść mówił jak kolano mi robił

No włąśnie wiemy , że się nawraca tyle że Ł był u lekarza. no i teraz ma 4 śruby w barku i już nie było do czego przykręcać, więc teraz będą musieli mu przykręcić do żeber i już nie podniesie ręki tak wysoko i L4 minimum pół roku. więc zwlekamy z tym jak możemy mimo, że czasem bark mu wypada tak o dla zasady. siedzi siedzi i bach. no ale cóż zrobić.... tego nie naprawimy juz :(

a idzcie z tym snem :p
wkurzyłam sie i tyle :p
takie kolezanki mam na bb ;)

Jak bark wypada to mu spartolili operacje, bo bark tako sobie nie może wypadać, mój szwagier ma z barkiem podobnie i w przyszłym roku czeka go operacja kolejna bo bark ma zajechany tak że nie wiedzą w co ręce włożyć

Doggi no ł mial tak przy pierwsze operacji. Powiedzieli mu ze przykrecaja sruby ale bylo tak zjexchane ze mowili mu ze moze sie tak atacmi wtedy juz tylko do zeber. A my chcemy to odwlec jak najbardziej sie da

reklama
Do góry