https://www.youtube.com/watch?v=C0QLMP_Npxs normalnie Padłam drobiazg a cieszy
reklama
Ale to chyba wszyscy znają!!! Ostatnio w Twoja twarz brzmi znajomo śpiewała ją Bohosiewicz. Ja śpiewałam razem z nią, ale polską wersję )
Kremówki papieskie z Wadowic Kolega ma w Tychach stoisko piekarniczo-cukiernicze i je sprowadza )) Pychaaa są!!!!
Kremówki papieskie z Wadowic Kolega ma w Tychach stoisko piekarniczo-cukiernicze i je sprowadza )) Pychaaa są!!!!
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja już sama nie wiem co jeść ... na wszytko mam ochotę takie mixy wale że masakra
Cholera sąsiadka była i mówi że jej córa chora wymiotuje ... Nina śpi, też źle się czuje mam nadzieje że to nie jakiś wirus :-(
Cholera sąsiadka była i mówi że jej córa chora wymiotuje ... Nina śpi, też źle się czuje mam nadzieje że to nie jakiś wirus :-(
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja zjadlam schabowego z ananasem i zoltym serem do tego marchewka z groszkiem i ziemniaki
Pozniwj ciasto 3bit i sernik na zimno z galaretka plus pomarancz i zaraz sie porzygam ale tescie maja dobry bigos i salatke z gyrosem wiec cos dziubne chociaz ;-)
Pozniwj ciasto 3bit i sernik na zimno z galaretka plus pomarancz i zaraz sie porzygam ale tescie maja dobry bigos i salatke z gyrosem wiec cos dziubne chociaz ;-)
reklama