reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

miłej niedzieli :happy: wczoraj po powrocie do domu z tych urodzin,marketów to myślałam,że zejdę,tak źle się czułam,że chodzić nie mogłam :-p musiało byc bardzo widać,bo mój mąż mówi,że jak coś to możemy w każdej chwili jechać do porodu,bo suto czeka z pełnym bakiem ;-):-D

alecta widziałam w Tesco te latające wróżki za 99 zł,cały czas w tv leciała ich reklama pod tytułem "musisz ją mieć" ;-) kupiłam szpinak i fetę i robię dziś Twoje cycki na obiad :tak:

zaczynam 36 tydzień więc już 9 miesiąc,o matko to juz naprawdę blisko :rofl2:

reklama
Bada oo super.
W piątek będziemy do Rzeszowa jechać to mam nadzieję, że jeszcze będą.
36 tydzień dla mnie brzmi już prawie jak "jadę rodzić" :-D
Mam nadzieję, że cycki będą smakować :-)

Jeny wszystko mnie boli.
Plecy żyć mi nie dają od samego rana i najchętniej to bym się cała wykręciła o 360 stopni.

Mówię ciągle staremu żeby poszedł mi kawę zrobić, a ten dalej leży.
No żadnego pożytku z tego chłopa nie mam :p

:D :D czyli dzieci to nie tylko pasożyty :p. Jeszcze ta karta dla rodzin wielodzietnych i szaleństwo ;)

Ja też dzisiaj bardzo źle się czuję. Podbrzusze boli strasznie jak na okres no i te bóle krzyża. Masakra!

reklama
Do góry