reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kuzwa wcielo mi posta :/// nie mam sily pisac znowu. Ehh. W skrocie napisze ze tez chce starszaka angazowac w opieke nad braciszkiem bo on wogole lubi pomagac i uczestniczyc we wszystkim.

Doggi gdzie te twoje pierniczki? Bo nie moge znalezc na przepisowym a w planie pieczenie w tygodniu mam :)

reklama
Gosiane na moim blogu, wrzucałam link na przepisowym ale dam jeszcze raz tutaj Ciastowo

Alecta feels like insomnia aaa... Witaj w klubie.

Jaki dobry film oglądałam "wielki Mike" na faktach. Super! Mój stary 3 razy płakał (nie był smutny film po prostu T się wzruszył.... Ale wiecie jak to z nim jest :p)

KOLEJNA MAMA GRUDNIOWA, A GRUDNIA JESZCZE NIE MA, SZALONE! :)

A mój od dwóch dni tak kopie ze masacra, jajniki i.okolice mam tak obolałe ze teraz nawet jak lekko smyrnie to boli strasznie :/ mała podla gadzina

Doggi co za głupia piosenka :p że też musiałam na nią przypadkiem na yt trafić :p

Grudniówki ładnie szaleją.
Pewnie każda na święta chce już być z maluszkiem w domu :-)

A Tom widzę jak mój Ł ostatnio na filmie komediowym :p

Eh tak bym chciała zasnąć.
Mam całe łóżko dla siebie i nie mogę go wykorzystać.
Co z tego, że nie swoje, ale nie muszę go z nikim dzielić :p

Alecta wiedziała komu się ukazać ;) dlatego ja tylko pink ostatnio słucham, potrafią mnie jej piosenki rozbawić ;) i stars tv i jest ok ;) choć dziś calyvdzuen chodzi mi po głowie ten głupi Craig David ;(

Ja mam nadzieje że grudniowa nie będę, niech i nawet ten 01.01 będzie byle 2015 choć mój upiera się przy 28.12

Ten mój płacze oglądając reklamy, nie mam nic na jego usprawiedliwienie :p

Tez mam cały wyro dla siebie mój dorwal się do.ps3 i kierownicy i jeździ całe noce w wyścigach :p młot :p

Doggi mój to gra na ps4 ale jak jestem blisko, jak już mówię, że się kładę to on od razu też ;-)

Strasznie wcześnie jest i na pewno potwornie zimno… Nienawidzę wstawać jak za oknem ciemno jak w d.upie.
Udanego dnia!

Dziewczyny wspolczuje bezsenności, ja dwie noce się tak meczylam i miałam dość także naprawdę bardzo wspolczuje :(

Miłej niedzieli laseczki.

My moze dzis pierniczki zaczniemy robic
Chxe zrobic jedna partie ne probe ;-)

Kuzwa jestwm jak zombi
Nie dosc ze nie m8glam zasnac
To ł cala noc ske meczyl wstawal itp bo po wawiw boli go jesacze brzuch i do tego napieprza go jego operowany x czasu temu bark
Ckekawe jak mi przy dziecku z ta reka bedzie pomagal

Elutka na Ciebie mam foxha :p
Snilo mi sie ze wprowadzilismy siemobok Was
I zglosilas na policje ze rzekomo tyyyyle kasy mamy i ciekawe skad skoro ciaglem domu siedzimy i naraekamy
Cala noc z Ł tlumaczylismy sie policjantom
Dodam ze to bylo teraz czyli ja z wielkim brzuchem siedzialam beasilna i sie tlumaczylam :p
Ale sie wkuraona na Ciebie obudzilam :p

Tak w ogole daien dobry

Agulqa haha dobry sen, Elutka jak mogłaś :p
Wstydź się :p

Czuje się jak zombie.
W końcu udało mi się zasnąć, ale budziłam się co chwilę, później Nikola przyszła i ciągle coś gadała sama do siebie więc ją wygoniłam, ale co z tego jak zasnąć już nie mogłam.
Tyle tylko, że Ł się dzieciakami zajął, a ja poleżałam jeszcze.
Dobrze, że zupę już wczoraj sobie zrobiłam więc na dzisiaj tylko kapusta mi została

reklama
Dzień dobry ;-)

Agulqa co za sen :-D

Ja pierniczków nie robię, nie mam cierpliwości. Raz zrobiłam i powiedziałam nigdy więcej... Niezbyt mi zmiękły do świąt i byłam zła , chociaż ogólnie bardzo dobre były.

W tym tyg będę robiła pierogi , kapuche z grochem , z pieczarkami i bigos. Odpuszczam grzybki w tym roku na rzecz pieczarek.... Więc uszka też z farszem pieczarkowym... ale to za 2 tyg. Na zakupy świąteczne jutro chyba już pojedziemy. Doggi widziałam że pisałaś tutaj że podawałaś na ciasto na pierogi przepis i farsz, na tym z przepisami znależć nie mogłam możesz podać mi link żebym zobaczyła sobie? :)

U nas -3 niby.... idę śniadanko dokończyć ;-) Miłego dnia!

Do góry