reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Jezyk wow gratulacje dla Cypriana, szalony jeszcze będzie o nim głośno :)

Mi ten syndrom jeszcze działa w końcu "dopiero" druga ciąża :p

Tesciowa rozwiala moje obawy. I powiedziała ze oni w sylwestra zostaną w domu żeby w razie w mogli zająć się Olą :) normalnie pomnik im postawie :)

Matko martwię się o Ole, ona chyba czuje pismo nosem ze zmiany juz tuż tuż i ona tylko mamusia i mamusia, teściowa mówiła ze co pół godziny był jęk bo ona tęskni za mamusią :/ boję się co bedzue później :(

reklama
Doggi będzie dobrze :)
Nikola też zawsze była, i w sumie nadal jest, mamusina.
Na pewno na początku będzie tak, że np podczas karmienia będzie miala 1000 pilnych spraw, ale nie bedzie z tego powodu awantur robić ;)
Mądra z niej dziewczynka.
No i strasznie zazdroszczę Ci teściów na miejscu.
Moi też bardzo pomocni i w ogóle super, ale niestety mieszkają tak daleko.
Jak czytam o Twoich to normalnie tęskno mi za moimi "Włodziami"

Jeżyk jej teraz doczytałam.
11 goli - SZACUN!

Ostatnia edycja:
Jezyk gratki zdolnego masz synka :-)
Sprite, Ty mówisz, że urodzisz ostatnia, a ja Ci powiem, że dwie noce z rzędu śniło mi się, że urodziłaś jako pierwsza :laugh2: Jeszcze we śnie weszłam na forum, żeby sprawdzić, czy to mi się nie śniło i na forum się potwierdziło :rofl2:
Pierników mam już pełną chatę, co mnie bardzo cieszy, we wtorek i ja rozpoczynam produkcję pierożków :-)
Syndrom wicia gniazda mam od przeprowadzki, czyli już 3 miesiące. Układam, przekładam, sprzątam i tak w kółko. Dziś w holu ściany maluje mąż, za tydzień tata gres będzie kładł na podłodze w holu, teściu dziś w korytarzu panele położył, więc u mnie nie da się nie sprzątać :eek:

Mmmmm zrobiłam pomidorówkę i mam orgazm w mordzie :D
Niestety wykorzystałam ostatni przecier od teściowej buuu.

Wiece co, stary wrócił i zaczyna mnie wkurzać :p
On to ma talent :p

alecta haha jak nie ma to źle, a jak jest to też źle :-) Też tak czasem mam..

Ja miałam ochotę na makaron z pesto bazyliowym, jak go zrobiłam to właściwie nic nie zjadłam, jakoś mi nie smakował.. Skończyło się na zwyczajnej kolacji. Łazi za mną jakieś mięso..

Za mną lazila gorąca czekolada z bitą śmietaną i dziś sobie nią dogodzilam :-D
Kupiłam szpinak i fete ale mam ochotę na połączenie z makaronem..jakieś pomysły? Cycki też się znajdą ;-)

reklama
Do góry