reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A ja oczywiście zamiast odpoczywać to całą chatę sprzątam i noszę rzeczy do piwnicy.. ach.. ja chyba nie potrafię być w ciąży :-D
Reszta kremu pomidorowego z wczoraj mi zostało, więc pewnie niebawem zabiorę się za niego.. A mój kochany wraca dziś z delegacji, więc mam nadzieję, że zadba o kolację :-)

reklama
Lay super prezent :-)

Matko ja się o 10 obudziłam, stwierdziłam , że jeszcze 15 min poleżę... Obudziłam się o 11:30 :sorry: Masakra jakaś... Dopiero skończyłam jeść śniadanie ooo jakie pyszne było :-D

Z koleżanką się zgadałam , żeby dzisiaj iść z chłopami na pizze a tu dupa miejsca pozajmowane , dopiero we wtorek się wybierzemy i może na film ich wyciągniemy :p

Mój sobie dzisiaj popijać będzie bo kolega urodziny czy co tam ma, ciekawe w jakim stanie i o której przyjdzie... Raz przegiął wiec 2 raz niech nie próbuje bo źle skończy! :-D

Fotelika też nie piorę tzn. tej poszewki. Nowy jest, opakowany więc chyba nie trzeba. Od wózka też nic nie piorę. No i fotelik co prawda mamy cybex ale bazę mamy, lepsze wyniki mają foteliki z bazami jednak.

Ahh ide dupala myć i zbieram się na mini zakupy. Żebym cholera jasna o szczypiorku nie zapomniała i kremach bo mi się pokończyły. A na wieczór na masaż , a co!

Stary wrócił, obiadek zjedliśmy i zaraz muszę go na zakupy wysłać, bo jak nie zjem tej pomidorówki to mnie rozniesie normalnie :p
I na cole mnie naszło aaaaa!
O i jeszcze budyń też bym zjadła, ale dzisiaj nie mam siły robić więc chyba na kupnym się skończy :p

Ja to bym zjadła tiramisu.. mmm uwielbiam tiramisu

Dziewczyny mam do sprzedania dwie kiecki jakbyście były chętne albo miały kogoś kto by chciał, to dawać znać. Miałam każdą z nich dosłownie raz na sobie, tylko zalegają.
Kremowa jest w rozmiarze 36, a ta fioletowa była szyta na miarę dla konkretnego biustu, rozmiar 38. :-)

4842148516.jpg4842148516_4.jpg4842148516_3.jpg4842149939_1.jpg4842149939.jpg

Załączniki

• 4842148516.jpg
    4842148516.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 4842148516_4.jpg
    4842148516_4.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 4842148516_3.jpg
    4842148516_3.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 4842149939_1.jpg
    4842149939_1.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 4842149939.jpg
    4842149939.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 56
Dziewczyny zazdroszcze Wam troche, bo ja tylko leze a wstaje do wc i pod prysznic. Normalnie nic nie bedzie porobione na swieta. Juz normalnie ryczc mi sie chce bo leze i nic nie robie. Nawet z dzieckiem sie nie moge pobawic :(

reklama
Doggi to kumam z aparatem
Ja musze cos poszukac moze kupimy sobie w nowym roku ;-)

Alecta jakbym miala 10cali nosic to juz mega przegiecie ;-)
Ale telefony jakos zgrabniejsze sa, a ten tablet i to w etui jak krowa wyglada :-D

Ja pare razy musialam na mlodego sie wydrzec i tez mialam wyrzuty. Ale inaczej smarkacz nie ogarnial :p

Megami zamow sobie zzkupy z tesco, ponoc przywoza do domu :p

Alecta pomidorowka z ryzem?! Rzygam! 4dni jadlam :p

Oooo nadrobilam kawalek :-D

Do góry