reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja musze sie nauczyc robic pierogi. Zawsze chcialam ale lepienie mnie przeraza
Agulqa_b podstawa to dobre ciasto, a ze tesciowa mnie nauczyła swojego to wychodzą super, ja je sklejam widelcem niestety bo nie umiem tak pięknie wywijac jak tesciowa ale ważne ze smakują dobrze
Na Facebooku na mojej stronie ciastowo napisałam jak robić
Na Facebooku na mojej stronie ciastowo napisałam jak robić
Alecta no ja właśnie juz na święta je zrobiłam, jak tesciowa Ole przywiozła to jej mówiłam żeby mię robiła bo ja już zrobiłam myślałam że zdechnie z zadowolenia, mówiła ze z nieba jej spadlam bo jej się nie chciało robić
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi noooo chyba wezme sie kiedys i zrobie tylko od mamy musze wziac jeszcze przepis na farsz
Po turnieju wszyscy psdlismy i poszlismy spać. Cyprian grał z rocznikiem 2008 i 2009 (on jest 2009) i dziś przeszedł samego siebie i strzelił 11 bramek!!! Dobrze że mu nic nie obiecywałam za strzelona bramkę
Kręgosłup mi nawala chyba padne dziś z bólu.
Ja mam tel. 5.5 cala więc też z cegłą przy uchu, ale bardzo go lubię
Ja tam nie ludzilam się na bezstresowe wychowywanie mając dwóch chłopaków, a teraz jak dojdzie trzeci to już tym bardziej.
Laydeek- super z wózkiem.
Doggi- jak obudzić syndrom wicia gniazda??? Bo w trzeciej ciąży to całkiem mi zasnął. Chciałabym żeby ktos mi wszystko pokupowal, poukladal, popral
Kręgosłup mi nawala chyba padne dziś z bólu.
Ja mam tel. 5.5 cala więc też z cegłą przy uchu, ale bardzo go lubię
Ja tam nie ludzilam się na bezstresowe wychowywanie mając dwóch chłopaków, a teraz jak dojdzie trzeci to już tym bardziej.
Laydeek- super z wózkiem.
Doggi- jak obudzić syndrom wicia gniazda??? Bo w trzeciej ciąży to całkiem mi zasnął. Chciałabym żeby ktos mi wszystko pokupowal, poukladal, popral
reklama
Jeżyk spoko mi w tej ciąży też się jakoś nie objawia.
Czasem mnie coś napadnie tak jak wczoraj na sprzątanie chałupy, ale później znowu zasypia na długi czas
Może jak już będzie po świętach i będziemy rozkładać łóżeczko itp to będzie inaczej :-)
Czasem mnie coś napadnie tak jak wczoraj na sprzątanie chałupy, ale później znowu zasypia na długi czas
Może jak już będzie po świętach i będziemy rozkładać łóżeczko itp to będzie inaczej :-)