reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Gochson ja tam bym wolała być na takim etapie co ty, chętnie bym sobie polezala ale nie mogę bo szyjka mi się nigdy nie skróci :( a to już ostatki dasz rade :)

Skończyłam lepic pierogi, że 100szt wyszło;) a teraz konam

reklama
Agulqa_b podstawa to dobre ciasto, a ze tesciowa mnie nauczyła swojego to wychodzą super, ja je sklejam widelcem niestety bo nie umiem tak pięknie wywijac jak tesciowa ale ważne ze smakują dobrze :)

Na Facebooku na mojej stronie ciastowo napisałam jak robić ;)

No mnie niedługo też czeka lepienie pierogów żeby na święta mieć już zrobione.
Na razie jutro czeka mnie robienie kapusty zasmażanej do kotletów z cycków:-)

Alecta no ja właśnie juz na święta je zrobiłam, jak tesciowa Ole przywiozła to jej mówiłam żeby mię robiła bo ja już zrobiłam myślałam że zdechnie z zadowolenia, mówiła ze z nieba jej spadlam bo jej się nie chciało robić :p

Ja właśnie z nią zrobiłam, wyszły pyszne! Nawet T jeczal z rozkoszy i mówił ze pycha a to u niego meeega rzadkość taj cis zachwalac ;)

Po turnieju wszyscy psdlismy i poszlismy spać. Cyprian grał z rocznikiem 2008 i 2009 (on jest 2009) i dziś przeszedł samego siebie i strzelił 11 bramek!!! Dobrze że mu nic nie obiecywałam za strzelona bramkę :p
Kręgosłup mi nawala chyba padne dziś z bólu.

Ja mam tel. 5.5 cala więc też z cegłą przy uchu, ale bardzo go lubię :)

Ja tam nie ludzilam się na bezstresowe wychowywanie mając dwóch chłopaków, a teraz jak dojdzie trzeci to już tym bardziej.

Laydeek- super z wózkiem.

Doggi- jak obudzić syndrom wicia gniazda??? Bo w trzeciej ciąży to całkiem mi zasnął. Chciałabym żeby ktos mi wszystko pokupowal, poukladal, popral :p

reklama
Jeżyk spoko mi w tej ciąży też się jakoś nie objawia.
Czasem mnie coś napadnie tak jak wczoraj na sprzątanie chałupy, ale później znowu zasypia na długi czas :p
Może jak już będzie po świętach i będziemy rozkładać łóżeczko itp to będzie inaczej :-)

Do góry