reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

hello!

przypominam wszystkim, że mój oficjalny termin to 02.02. także spooookooojnie - jak ktoś ma być ostatni, to wiadomo kto to będzie :-D

w każdym razie wzięłam się za pranie. pierwsza pralka się pierze. zaraz drugi raz ją puszcze, ale już z dzidziusiowym płynem. coś mi sie wydaje, że sie tak przez 2 tyg. będę srać z tym praniem. bo 1 raz w moim proszku, 2 raz w baby proszku, potem suszenie i potem prasowanie. a kupek do prania mam około 10.

LayDeek, super!!!
ja pierwszy wózek też dostałam w prezencie:) fajnie tak :))

miłego mroźnego dnia!

reklama
Miłego dnia babeczki :-D:-D

Ale zimnoooooooo, nie mam ochoty wychodzić, a zakupy same nie przyjdą ;-)

U mnie też bezstresowe nie działa. Jak nie posłuszne, albo wpadają w szał, to ostrzeżenie i fru za drzwi, aż się uspokoi towarzystwo...

[video]https://www.facebook.com/video.php?v=361446207350391[/video] cudne <3

Ja dziś wstawiłam ostatnie pranie stacha, wszystkie ciemne lumpy plus fotelik samochodowy. I ja jestem gotowa :)

Matko normalnie teściów ozłocę! Oni maja zawsze takiego czuja, jak mam zły dzień to dzwonią i gdzieś Ole biorą, raz nawet pytałam T czy cis mówił ze się źle czuję o ze dlatego ja biorą a T mówił że nic nie gadał z nimi bo nie miał kiedy. I jsk ja mogę na teściów narzekać? No.nie mogę zgrzeszylabym!

Cóż czasem zwykłe przemawianie nie działa, ale też uważam, że idealistycznym jest twierdzić, że będzie się bezstresowo wychowywać. Jak patrzę na te niektóre dzieciaki w wieku przedszkolnym, które pyskują swoim rodzicom, są bezczelne, krnąbrne i w ogóle to aż trudno mi uwierzyć, że z małego słodkiego aniołka może wyrosnąć coś takiego.
Ja mam wrażenie, że kiedyś dzieci może i bywały niegrzeczne ale.. jakoś nie w takim stopniu i nie tak po chamsku.
Pewnie, że każdy się łudzi, że własne to będzie aniołkiem, ale cóż rzeczywistość czasem smutna jest. I pewnie nie raz wrzasnę i będę surową jędzą.. Bo jak to u mnie w rodzinie wszyscy mówią, że jędzą to ja zdecydowanie jestem ;-) A ja po prostu nie lubię sprzeciwu i lubię postawić na swoim.:-)

MEGAMI!!!!!!! coś narobiła!!! zdążyłam się POPŁAKAĆ! :((((((((((((((((((( aaaaaaaaa cudne :)))))))))))))))))))))))))))))))

P.S. Megami, zakupy przyjdą same-jak zamówisz w tesco z dostawą do domu! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Doggi, to korzystaj i idź spać! :-)

ja jak mi przyjdzie fotelik (o ile ten zasrany mbank raty z allegro mi uruchomi!!!) to wypiorę tylko to co koło główki jest. resztę olewam, bo i tak jest zima, więc bezpośredniego kontaktu skóra-fotelik i tak nie będzie.

Właśnie doczytalam, że można ten fotelik maxi cossi rozebrać :) W necie są filmiki instruktażowe :)
Czy Wy pod fotelik maxi cossi cabrio fix macie bazy?

ja w końcu wybrałam cybex, ale pod niego też nie mam bazy. młody miał maxi cosi i też bazy nie miałam. przypinaliśmy standardowo pasami.

LayDeeK zajęłam wszystko co się dało i do pralki ;)

Sprite mój fotelik po oli jest, leżał 3 lata w piwnicy co prawda zapakowany ale jednak, więc takie odświeżenie mu się przydało odcrazu kolor odzyskał :)

reklama
Ja mam nowy więc go nie piorę, bo Lila i tak go dotykać nie będzie.
Za to ostatnio prałam foteliki potworków i ile ja się namęczyłam żeby te pasu poodpinać i zdjąć te pokrowce

Dżizas jak mi się chce pomidorówki z ryżem!
Najgorsze, że w domu mam tylko przecier i ryż, Ł nie ma jeszcze i nie ma kto mi do sklepu iść po resztę składników buuu :'(

Ostatnia edycja:
Do góry