reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam

Miłego dnia.

U mnie ciężka noc mimo że spać mogłam to nie mogłam bo znów obudziło mnie rzygnięcie.... Nie kumam tego, taki refluks mam konkret czy co? I pp wszystkim takiej zgagi dostałam że pała mała :(

Alecta a sprawdzalas na ceneo albo coś? Ja często tam kupuje bo niektóre rzeczy taniej niż na allegro znajduje

reklama
Ooooo Doggi dzięki o ceneo nie pomyslałam!

W ogóle takie mam nerwy przez ten zus i przez to mnie takie skurcze męczą.
Wolałabym żeby ta cała kontrola jakoś szybciej była, a tak jeszcze tydzień muszę się denerwować.
Jak mi się marzy żeby ten burdel kiedyś upadł:-(

Jezyk ja wiem ze jeszcze trochę :) wytrzymam, wyjścia nie mam ;) mąż też w nocy mi powtarzał "juz tylko trochę, naprawdę niewiele, tak naprawdę!" 49 dni :)

Ja dzis na obiad zupy pomidorowej c.d. ale na szczescie juz koncowka ;-)
Za to jutro bede wpieprzac leniwe ;-) kuoilam twrog, oczywiscie zapomnialam o jajkach :-\

Ale jestem meba happy baba w centrum sie pomylila i zaplacilam zamiast 31zl 23,50zl ;-)
Pozniej w biedzie kupilam w koncu olyn do sprhskiwaczy za 12.99zl ;-) 4l, chyba na cala zime starczy co?;-)
No i zapisalam sie do lekarza rodzinnego w inie. Wiec i polozna z ina bedzie do mnie przykezdzac. Pozniej dopisze mlodego. W koncu nie bece musiala sie uzerac u tych debili :p

Sprite no prsze, moze do ikea sie przejade :p ogolnie burdel w tym centrum, tyle osob dziennie przyjmuja to numerki by dali a nie... no i pytalam pigule to powiedziala ze ciezarne normalnke w kolejce maja czekac :p

Ja licze na sn 5 lub 7 stycznia ;-)

Alecta ja ostatnio bylam o 9.30 i nie bylo nikogo
A o 7 kazdy mysli ze bedzke pusto wiec leci i przez to taki ruch
Tyle ze jak misze byc naczczo to jade rano bo bym umarla z glodu ;-)

A ja przezywam ze mam 40km do castoramy :p

Ja gadalam z mama i mowi ze brat ostatnio sie poplakal. Powoedziala mu ze na wigilie jada do mojej sis z potem do mnie i biedak sie rozkleil. On chce swietz w domu bo wtedy na pewno wiecej prezentow dostanie :p no i dojrzal do tego by miec swoj telefon. Tzn chcialby ma swieta dostac telefon lub tableta. Chyba go pogrzalo :p tyle siana?! :O.

Elutka super! Juz niedlugo :) Ja tez wlasnie nie wiem czy chce ta położną. Ostatnio przychodzila ale teraz to nie wiem, mysle ze da rade bez ;)

reklama
Do góry