reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To jest właśnie chamstwo. Ja nie wiem dlaczego Ci ludzie są tacy wredni. W komunikacji miejskiej to samo, głowa w drugą stronę i mają w d.upie, czy się męczysz stojąc tak z brzuchem przez pół godziny czy nie. Krew mnie normalnie wtedy zalewa i mam ochotę coś powiedzieć, ale chyba nic mówić nie muszę, bo wzrok jest zupełnie wymowny.
A wczoraj jechałam windą do znajomej na 9 piętro i wsiadł ze mną taki młody facet z treningu chyba wrócił.. i się mnie pyta czy pomóc mi z tą torbą (miał na myśli torebkę zawieszoną przez ramię, a wyglądała na ciężką) Rozbawiło mnie to, ale było miłe :-) Czyli jednak można nie być chamem i prostakiem w dzisiejszym świecie!

agulqa ja to bym po prostu poprosiła o ustąpienie, powiedz, że się źle czujesz ;-)

reklama
Wlasnie soboe uswiadomilam ze 24.12 skoncze 38tc a w sylwka 39tc
Hoho toz to prawiw jak porodowka :-D

Agulqa żebyś czasem nam z porodówki życzeń nie wysyłała :-D

To samo pomyślałam :-D

Siedze sobie w centrum medycznym i czekam na pobranie krwi. Kolejka taka ze glowa boli. Pewnie ze 2h posoedze

uuu nie zazdroszczę :sorry:

Mi też coraz częściej nie chce się rano chłopaków prowadzić i myślę o wagarach... ale to już by było przegiecie :p

Nie ty jedna dla pocieszenia :-D ja na szczęście mam sąsiadkę z której córką Nina chodzi do klasy więc jak jest na 8 to mi często młodą bierze :-p

Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło :-D

Hahaha nieźle :-D

Ja kurtkę mam... Na styk, ledwo się zasuwam, mam nadzieję, że wystarczy :baffled:

U mnie to samo ... jeszcze mam płaszcz ale też już ledwo ledwo ...

Aaa i w sobotę Cypek ma turniej, a za tydzień 7 grudnia Kacper. Dawno nie było :D

Super że masz takich sportowców w domu :-) też bym chciała żeby Nina coś polubiła i trenowała. U nas to Kuba ma turnieje w piłkę ręczną gra :-p

w ogole nie chwalilam sie wam jak to moj maz wspanialy popisal sie na chrzcie w sobote:-)
byl chrzestnym i jakies 10min przed msza podjechalismy pod kosciol, a on do mnie ze jemu sie sr.ac chce i nie wytrzyma hahaha:-D wiec ja i cala reszta do kociola a on do domu no i sie spoznil oczywiscie na poczatek gdzie mial krzyzyk robic dziecku:tak: do tego pozniej az biegal po kosciele i nas szukal, bo wszedl nie od tej strony:-)

Hahaha uwielbiam takie akcję :-D :-p

My z T wróciliśmy z czekolady, od razu zakupy na obiad z zrobiliśmy i w końcu kupiłam 2kg słoniny i biorę się za smalec jutro pierogi a pojutrze gibos

Yyyy pakuje się i jakoś wieczorem powinnam dojechać szykuj dodatkowy talerz :-D :-D

My na obiad mieliśmy pieczona kaczuszke z ziemniaczkami. Pycha, dawno miesa nie jedlismy. :D

Zostało jeszcze trochę kaczuszki ? :-D to i Ciebie nawiedzę :-D uwielbiam !

No nie powiem, dzisiaj po dwóch godzinach chodzenia już mnie kolka złapała i też brzuch zaczął ciążyć, ale chwila odpoczynku i dałam radę :-D

No nieeee :szok: nawet ty :-D :-D :-D to już naprawdę znaczy że już tuż tuż :-D

Też nie wiedziałam że można samemu budyń zrobić :-D :-p

Dobra nadrobiłam was zdeczko ! :-p i tylko głodna się zrobiłam a nie chce mi się nic robić ... :confused2:

Ja od 2 dni walczę z ratami na allegro ... tylko my mamy takiego pecha chyba wszystkim to idzie sprawnie tylko u nas jak zwykle pod górkę :-p już sił nie mam :angry:

no i dzisiaj mam ambitne plany chce wysprzątać kibel ... i zrobić jakiś dobry dwudaniowy obiad, zobaczymy co z tego wyjdzie póki co idę chyba spać bo do 2 w nocy nie mogłam :-D :-p

hej!

ja dziś robię makaron alecty.

i do pracy muszę iść L4 zanieść.

agulqa, trzeba było wejść po prostu bez kolejki i już. ostatnio ikea mnie mega zaskoczyła. tam naprawdę przestrzegają pierwszeństwa ciężarnych. bez problemu można podejść do kasy i zostanie się obsłużonym z uśmiechem na twarzy choćby kolejka miała sto zakrętów.

miłego dnia!

Hej ja dzisiaj robie krem z zielonego groszku a na drugie nie mam pomyslu. Mąż je w pracy dzisiaj to pewnie tylko mlodemu cos zrobię.

Ja to zauważyłam ze ludzie mają w nosie brzuch ciążowy. W aptece kolo mnie gdzie jest mega kolejka zawsze, stare babiszony pchają się pierwsze zawsze.

agulqa nooo to moze jeszcze nowy rok powitasz z maluszkiem na rekach :) Ja dokladnie w 39tc mialam cc

Sprite oj tak, ikea jest rewelacyjna pod tym względem :-) czasem nawet wołają jak zauważą brzuch gdzieś w kolejce.
Ja wczoraj robiłam placki po węgiersku i zostało trochę mięsa więc dziś będą kopytka z gulaszem :-)

reklama
A ja na dziś pomysłu obiadowego nie mam, pewnie jakiś gwizdany obiad zrobię, tym bardziej, że mój to w pracy siedzi, więc jemu obiad do niczego się nie przyda :-D

Do góry