reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa do planowego terminu porodu :-D
Gosiane ja przy młodym nie brałam położnej i dałam radę także tym razem chyba też odpuszczę.

reklama
Ta a moje 65 dni ? :-D :-p to dopiero końca nie widać :-D

Ja mam to samo odczucie przy moich 55.

No i du.pa na ceneo ceny jak na allegro.
Chyba poproszę teściów żeby zobaczyli u siebie czy są te lalki i prześle im kase, a oni ją po prostu przywiozą jak będą jechać.
Chyba, że jakimś cudem znajde się nagle w Rzeszowie

Agulqa aaaa nie nie:-) u mnie w szpitalu nawet nie ma takiej opcji żeby mieć swoją położna zresztą nawet nie brałam tego pod uwagę szczerze mówiąc. Chodziło mi o taką przychodzącą na wizyty przed i po porodzie

No i z moich planów dupa taki jakiś dół mnie złapał że siedziałabym i ryczała tylko :confused2: nic mi się nie chce ... :-(

ALECTA - teraz pełno promocji będzie uda się coś upolować ;-)

Dzien Dobry :)
W nocy się przebudziłam bo małżon w delegacje jechał. I do teraz nie dał mi znać czy dotarł na miejsce :/

Mała w brzuchu szaleje. Jakieś akrobacje urządza. I wciska mi coś w żebro po prawej :)
Wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy o pielęgnacji maluszka. Uczyli nas jak trzymać itp. Na lalce to łatwo, gorzej bedzie na żywym dziecku :)
U mnie 57 dni do terminu. Blisko a jednak daleko. I zaczynam sie pomału bać...

reklama
Do góry