reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tak, skurcze miałam okropne i ból brzucha jak na okres, nie wspomne o krzyżu i pachwinach. Czekalam grzecznie i stwierdzilam że jak po nospie nie przejdzie to trzeba jechać. Ale przeszło, więc to nie porodowkę :p

Sprite no nie mogę z nim na nudę narzekać:-D

Jeżyk dobrze, że przeszło.
Mnie też ostatnio takie skurcze w nocy łapią, a najlepsze jest to, że zazwyczaj wtedy kiedy w ciągu dnia nic nie robię...

Ostatnia edycja:
Bada nooo ja tez nie moge sie doczekac naszych styczniwoych maluchow
Sis ł ciagle gada zd ona czuje ze urodze 26grudnia :p

Jezyk we wtorek
W pon mam lekarza, ł znow bedzie na szkoleniu a ja nie lubie po nocach jezdzic
Wiec we wtorek sobie wstane rano i pojade
I tak mam strach ze sama musze jechac...

Laydeek mi sie snila cala noc praca. Ł zadzwonil o 9.30 i mnie obudzil. Dzieki bogu. A jego tekst: "[co taka zmeczona?" Wiec powiedzialam ze na nocce w robocie bylamm :p

Mommy jak mozesz wyslij na priv razwm z namiarami na pranie dywanu bo juz zgubilam :p

Alecta hahaha Tymek rzadzi:-D

u mnie szaro buro i ponuro i nic sie nie chce:-(

Gosiane szkoda synka.. musialo mocno bolec...

No skorcze tojuz chyba coraz czestsza przydalosc na naszym forum bedzie.. ja 17.12 bede miala skonczony 37tc i sie moze juz zaczynac..

Agulqa_b nie łapiesz się na grudzień :p 10 styczeń mi do ciebie pasuje :p

Markowa dżoana mnie rozwala leje z niej o jej śmiechu Hahaha co za baba szalona :p

alecta, mam ze śniegiem tak jak Ty- lubiłam póki auta nie miałam :-)

Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło :-D

U mnie skurcze bezbolesne ale już mnie to wkurza...co się w łóżku ruszę to brzuch jak kamień. Ja wiem, że to już prawie 34 tydzień, ale jednak wolałabym przeczekać jeszcze. Wybyczyłam się dzisiaj do 9:30. Młody w domu to nie trzeba było wstać. Tyle, że jak mój wstawał przed 5 to nie mogłam spać później. Ale jakoś po godzinie jeszcze przymknęłam oko.

reklama
Doggi mow mi tak :-D
Nie chce w grudniu
Zamierzam wpieprzac wtedy pierogi a nke rodzic :-D
Wolalabym 5 lub 7 ale 10 nie jesy mega odlegly wiec tez moze byc;-)

Goferek jesli bede miala szybki porod to sama rodze, ale jak cos dlugo to dajesz czadu ;-) masz juz wprawe ;-)

Do góry