reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Bada nooo ja tez nie moge sie doczekac naszych styczniwoych maluchow
Sis ł ciagle gada zd ona czuje ze urodze 26grudnia
Jezyk we wtorek
W pon mam lekarza, ł znow bedzie na szkoleniu a ja nie lubie po nocach jezdzic
Wiec we wtorek sobie wstane rano i pojade
I tak mam strach ze sama musze jechac...
Laydeek mi sie snila cala noc praca. Ł zadzwonil o 9.30 i mnie obudzil. Dzieki bogu. A jego tekst: "[co taka zmeczona?" Wiec powiedzialam ze na nocce w robocie bylamm
Mommy jak mozesz wyslij na priv razwm z namiarami na pranie dywanu bo juz zgubilam
Sis ł ciagle gada zd ona czuje ze urodze 26grudnia
Jezyk we wtorek
W pon mam lekarza, ł znow bedzie na szkoleniu a ja nie lubie po nocach jezdzic
Wiec we wtorek sobie wstane rano i pojade
I tak mam strach ze sama musze jechac...
Laydeek mi sie snila cala noc praca. Ł zadzwonil o 9.30 i mnie obudzil. Dzieki bogu. A jego tekst: "[co taka zmeczona?" Wiec powiedzialam ze na nocce w robocie bylamm
Mommy jak mozesz wyslij na priv razwm z namiarami na pranie dywanu bo juz zgubilam
aob66
Moderatorka
Alecta hahaha Tymek rzadzi
u mnie szaro buro i ponuro i nic sie nie chce:-(
Gosiane szkoda synka.. musialo mocno bolec...
No skorcze tojuz chyba coraz czestsza przydalosc na naszym forum bedzie.. ja 17.12 bede miala skonczony 37tc i sie moze juz zaczynac..
u mnie szaro buro i ponuro i nic sie nie chce:-(
Gosiane szkoda synka.. musialo mocno bolec...
No skorcze tojuz chyba coraz czestsza przydalosc na naszym forum bedzie.. ja 17.12 bede miala skonczony 37tc i sie moze juz zaczynac..
goferek
alecta, mam ze śniegiem tak jak Ty- lubiłam póki auta nie miałam :-)
Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło
Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło
McPearl
U mnie skurcze bezbolesne ale już mnie to wkurza...co się w łóżku ruszę to brzuch jak kamień. Ja wiem, że to już prawie 34 tydzień, ale jednak wolałabym przeczekać jeszcze. Wybyczyłam się dzisiaj do 9:30. Młody w domu to nie trzeba było wstać. Tyle, że jak mój wstawał przed 5 to nie mogłam spać później. Ale jakoś po godzinie jeszcze przymknęłam oko.
reklama
agulqa_b
Doggi mow mi tak
Nie chce w grudniu
Zamierzam wpieprzac wtedy pierogi a nke rodzic
Wolalabym 5 lub 7 ale 10 nie jesy mega odlegly wiec tez moze byc;-)
Goferek jesli bede miala szybki porod to sama rodze, ale jak cos dlugo to dajesz czadu ;-) masz juz wprawe ;-)
Nie chce w grudniu
Zamierzam wpieprzac wtedy pierogi a nke rodzic
Wolalabym 5 lub 7 ale 10 nie jesy mega odlegly wiec tez moze byc;-)
Goferek jesli bede miala szybki porod to sama rodze, ale jak cos dlugo to dajesz czadu ;-) masz juz wprawe ;-)