reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa zepsułam ci niespodziankę :-( Pewnie jutro na playerze będzie dzisiejszy odcinek. Ja na paznokcie do Torunia jeździłam bo w inie mimo, że wiele lasek "obskoczyłam" to nigdy zadowolona nie byłam... Ale możesz w np. edenie zobaczyć na mieście. Tak myślałam właśnie czy nie zrobić sobie pazurków przed świętami...

Ale spać mi się chce a jeszcze 30 min muszę ślęczeć....:dry:

Mommy wlasnie nie znalazlam nikogo tu jeszcze.
Tez nad toruniem mysle bo czesto moge bywac przez prace ł
A ceny w inie wieksze niz w poznanii i to mnie rozwala

W Toruniu jest babka z eclair nails i ona robi super pazurki :-) Właśnie salon firmowy laski mają w poznaniu i do nich w marcu chcę jechać jakoś zobaczyć jak one robią ;-) No ale ogólnie ta z Torunia super babka, sympatyczna,fajna i robi tez icon nails tylko terminy ma odległe no i ceny na prawdę ma dobre. Jak coś mogę ci na nią dać namiary :) Lece w wyrko, dobranoc :-)

Hey, ja spać nie mogę. Obudziłam się na siusiu i po spaniu... Wczoraj byliśmy z młodym u fryzjera i w Macu. Wieczorkiem zrobiłam zupę, którą zwiemy flakami z boczniaków więc dziś obiad już mam :)))))

Mommy to rzeczywiście z pracą masz nieciekawie...

Jenn codziennie się golisz? Podziwiam :)

Goferek oj to zaszalejesz zakupowo jak nic...

Gosiane zapalenie napletka? Jak Ci się to objawiło?

Aza codziennie, raz że tak się przyzwyczaiłam a dwa, że jak już bym się zapuściła to potem na czuja trudniej samemu się ogolić a o pomoc nie zamierzam prosić ;) Pełna samodzielność :)

Pobódka była bo A dzisiaj wcześnie do pracy idzie.. Cóż pewnie nie zasnę drugi raz jak zwykle.

miłego babeczki :happy: u nas ziąb straszny ze 2 stopnie ,wyjełam chłopcom najgrubsze kurtki,bo to nie przelewki :-p

golenie dla mnie koszmar ciąży (oczywiście golenia podwozia)
Gosiane zdrówka dla Jasia :happy: wiecznie się coś przypląta

Mommy, AZA robi sie takie cos jak mastki sie zbierze duzo pod napletkiem i nie usunie sie przy myciu. Ale najlepsze ze w niedziele wieczorem maz go kapal i bylo wszystko ok. W po rano tez a ok 13-14 powiedział ze siusiak go boli. Patrze a tam czerwony napuchniety jak balon. Biedny ledwo chodzil. Aaaa okropna akcja, nie polecam nikomu. Jak lekarka tam mu czyscila rivanolem to widzialam ze mezowi zaraz krew odplynie. Faceci na sama mysl o majstrowaniu przy sprzęcie się wzdrygaja.
Na szczęście juz jest ok. A poza tym ma kaszel mega wiec sie leczymy antybiotykiem na siurka i inhalacjami na kaszel.

Co do golenia to ja nogi smigam ale pipke na czuja lece. No i mi tak sie produkuje owlosienie ze musialabym codziennie ale mi sie nie chce :p

2 kolejne grudniówki rozpakowane,ależ im to idzie :happy: ciekawe jak będzie u nas ,najwcześniej ok.15 grudnia minie co niektórym 37 tydzień więc wtedy już luz ,ależ to ekscytujące :-)

reklama
Alecta- i jak masz ten śnieg?

U nas wczoraj cały dzień padało brrrrr

Agulqa- a kiedy jedziecie po bryke Robsonowa?

My wózek kupimy z becikowego, więc się nie spiesze :p

Wczoraj jednak przesadzilam. W nocy musialam się ratować podwójna nospa bo myslalam że umrę z bólu. Dobrze że Piotrek w domu był i rano wyszykoeal i zaprowadził chłopaków na autobus, bo nie dalabym rady.

Gosiane- biedny Jasiu, zdrowka. Ale rozumiem, że jesteście w domu? Że po tym czyszczeniu nie trzeba było zostać na oddziale?

Mówiłam że Osi wygra, szkoda bo Marta o niebo lepsza no ale wiadomo jak głosują ludzie ;)

Miłego dnia

Do góry